03:05 19 Iunie 2019
În direct
  • EUR20.39
  • USD18.20
  • RUB0.28
  • RON4.32
  • UAH0.69
Anastasia Cia

Ce se va întâmpla cu copilul moldovencei model „Playboy”, ucisă de propriul soț

© Facebook / Anastasia Cia
Societate
Sa primesc un link scurt
1106330

După moartea actriței și modelului Anastasia Cecati, ucisă de propriul soț, mama acesteia își va lua nepoata în custodie.

CHIȘINĂU, 21 feb — Sputnik. Detalii sfâșietoare în tragicul caz care a șocat Chișinăul și întreaga țară. Bărbatul și-a înjunghiat soția în timp ce în camera de alături se afla și bebelușul lor de doar trei săptămâni. Ulterior, bărbatul s-a aruncat de la etajul șapte.

Victima, Anastasia Cecati, o femeie de 31 de ani, era actriță și model de succes, care evolua cu pseudonimul Anastasia CIA. Soțul ei, Alexei Mitachi, era medic stomatolog la o clinică pe care a înființat-o împreună cu fosta sa soție, Elena.

După moartea tinerei care a fost ucisă de propriul soț, mama acesteia își va lua nepoata în custodie.

Femeia, care este stabilită cu traiul în România, s-a adresat Direcției Municipale pentru Drepturile Copilului pentru a perfecta actele privind custodia. Bunica își vizitează în fiecare zi nepoata de trei săptămâni.

Copilul este internat la spitalul clinic municipal nr. 1, iar starea acestuia este satisfăcătoare.

„Pe parcursul acestor două zile fetița a fost investigată. Este absolut sănătoasă, nu necesită tratament spitalicesc. S-a procedat absolut corect fiindcă era necesar de clarificat în ce stare se află nou născutul și instituția noastră este unica instituţie care tratează acești copii", a declarat directorul Spitalului Clinic Municipal Nr.1, Iurie Dondiuc, pentru postul de televiziune Publika TV.

Fetița va fi transferată la Centrul de Plasament și Reabilitare din Chișinău. Direcția Municipală pentru Drepturile Copilului urmează să stabilească dacă fetița va rămâne în grija rudelor.

„S-a apropiat bunica copilului care a venit din România. Ne-a relatat şi ne-a demonstrat că este bunică printr-un certificat de naştere a mamei copilului. Din spusele bunicii copilul nu are certificat de naştere. Urmează ca noi până la determinarea reprezentantului legal asupra copilului să perfectăm certificatul de naştere", a declarat Lidia Ştefăneţ, șefa Direcţiei pentru Protecţia Drepturilor Copilului din sectorul Centru.  

Tragedia a avut loc pe 18 februarie. Polițiștii veniți la fața locului au găsit în apartament cadavrul Anastasiei cu o rană în regiunea gâtului. În locuință se mai afla și nou-născutul cuplului. Înainte de a-și pune capăt zilelor, asasinul și-a sunat o rudă, pe care a rugat-o să aibă grijă de copil.

Tematic

Crimă oribilă la Bălţi: Femeie, ucisă cu o cruzime greu de imaginat
Înfiorător: Adolescent, obligat de tatăl său să-și îngroape mama ucisă
Tagurile:
playboy, ucisa, moldoveanca, copil, Anastasia CIA, Chisinau


Știrile Zilei