01:20 16 Octombrie 2018
În direct
  • EUR19.70
  • USD16.99
  • RUB0.26
  • RON4.22
  • UAH0.61
Reținere, imagine simbol

Operațiune specială: Organizația criminală Makena face prăpăd în Moldova

© Photo: Facebook / Unitatea de Gardă (Captura video)
Societate
Sa primesc un link scurt
171830

Organizația criminală continuă să facă prăpăd în Moldova. Oamenii legii i-au reținut pe trei bărbați care au comis cel puțin 10 furturi în raioanele Fălești, Glodeni și Ungheni - banii urmau să ajungă în ”obșciak”.

CHIȘINĂU, 7 mart — Sputnik. Trei membri ai grupării ”Makena” au fost reținuți de Poliție pentru 72 de ore, după ce au intrat în locuința unei femei din satul Pînzăreni, raionul Fălești, de unde au furat 3 mii de lei. Bănuiții au fost reținuți în flagrant în noaptea de 6 martie, la intrare în satul Albinețul Vechi, ca urmare a acțiunilor comune a angajaților din cadrul Inspectoratului Național de Investigații, Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale oficiul Nord, IP Fălești, Procuratura raionului Falesti şi IP Glodeni.

Potrivit oamenilor legii, bărbații, cu vârstele cuprinse între 27 și 35 de ani, au săvârșit, pe parcursul a trei luni, cel puțin 10 furturi în raioanele Fălești, Glodeni și Ungheni, cauzând un prejudiciu de aproximativ 125 de mii de lei.

”În urma percheziționării automobilului de model "Opel Vectra", polițiștii au depistat bunurile sustrase. Aceștia sunt din Fălești și fac parte din gruparea criminală "Makena", iar după comiterea fiecărui furt, suspecții achitau "dijmă" în așa zisul ”obșciak”, anunță Poliția într-un comunicat de presă.

Dacă vor fi găsiți vinovați aceștia riscă să fie privați de libertate de la 2 la 6 ani.

Oamenii legii urmează să-i identifice pe toți membrii grupării criminale implicați în comiterea infracțiunilor similare.

Tematic

(VIDEO) Organizația criminală Makena face prăpăd în Moldova
Un membru al grupării ”Makena” a fost arestat
Tagurile:
organizatia criminala, fac prapad, Opel Vectra, obsiak, operatiune speciala, Makena, video, Falesti, Glodeni, Ungheni
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei