03:52 14 Decembrie 2018
În direct
  • EUR19.65
  • USD17.27
  • RUB0.26
  • RON4.22
  • UAH0.62
Fotografie simbol: Tineri la un club de noapte

Polițiștii au stricat distracția unor tineri. Ce făceau aceștia

© Sputnik / Александр Уткин
Societate
Sa primesc un link scurt
46310

Doi tineri din Capitală au fost prinși de polițiști în timp ce fumau produse halucinogene.

CHIȘINĂU, 12 mart — Sputnik. Consumul de droguri în rândul tinerilor devine o problemă tot mai gravă pentru societatea noastră — o demontrează capturile impresionante de substanțe halucilogene din ultima perioadă ale poliției.

În timp ce patrulau prin curțile unor blocuri de locuit din Chișinău, oamenii legii au reţinut doi indivizi care aveau asupra lor substanțe vegetale necunoscute și care manifestau comportamente suspecte.

Tinerii, în vârstă de 19 și 21 de ani, au încercat să fugă când au văzut că polițiștii se îndreaptă spre ei. Aceștia însă au fost prinși în scurt timp, pe o stradă din orașul Durlești. Tinerii au fost escortați la inspectoratul de poliție pentru audieri, iar pachetul cu substanțe vegetale depistat asupra lor urmează să fie supus expertizei la Centrul Tehnico-Criminalistic şi Expertize Judiciare al IGP. Dacă se va confirma că în pachet erau subtanțe halucilogene, indivizii vor fi pedepsiți conform legislației în vigoare. 

Tematic

Baronii drogurilor din sudul țării, săltați de polițiști și procurori
Traficanți de droguri și etnobotanice, încătușați de pollițiștii - VIDEO
Mafia drogurilor din Moldova a suferit o lovitură grea
Tagurile:
indivizi, comportament, pachet, pedeapsa, bloc de locuit, suspect, tineri, politie, droguri, Politia Capitalei, Durlesti, chisinau
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei