09:33 10 Decembrie 2018
În direct
  • EUR19.57
  • USD17.20
  • RUB0.26
  • RON4.21
  • UAH0.62
Gropi în asfalt

N-o să vă vină să credeți: În Chișinău mașinile intră în pământ, chiar în buricul târgului

© Sputnik / Мирослав Ротарь
Societate
Sa primesc un link scurt
107531

Colina Pușkin, o stradă mică din buricul târgului din Capitală, pe care autoritățile o tot repară, dar oricum mașinile se prăbușesc sub pământ.

CHIȘINĂU, 12 mart — Sputnik. Internauții au plasat pe rețele de socializare fotografii cu un caz ieșit din comun: la intersecția străzilor Colina Pușkin și Zamfir Arbore din Chișinău pământul se surpă, iar o mașină a intrat cu roata în această "grotă".

De la începutul iernii, autoritățile așa și nu au rezolvat această problemă. O mulțime de mașini distruse, scrie chișinăuianul Ivan Diacov.

Străzile Colina Pușkin și Zamfir Arbore se întretaie în acea parte istorică a Chișinăului, unde se află și Casa-Muzeu „A. S. Pușkin", în care a locuit poetul în anii săi de exil în sudul Imperiului Rus. În același perimetru se află și Colina Inzov, pe care se înălța casa lui Ivan Inzov, guvernatorul Basarabiei. Pușkin era oaspete și în această casă.

Tematic

”Reacția” lui Chirtoacă la apariția ”craterului” în Chișinău
Imagini inedite și mărturii emoționante de la "craterul" din Chişinău
Crater în Chișinău. Oamenii povestesc tremurând cum s-a întâmplat totul
Tagurile:
bară de protecție, ulicioare, gropi, automobile, rețele de socializare, asfalt, servicii municipale, Aleksandr Pușkin, Ivan Diacov, Chișinău, Republica Moldova
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei