03:54 14 Decembrie 2018
În direct
  • EUR19.65
  • USD17.27
  • RUB0.26
  • RON4.22
  • UAH0.62
Parfum

Cea mai smecheră moldoveancă - mărfuri de 40 de mii de € furate de la duty-free

© Sputnik /
Societate
Sa primesc un link scurt
162810

O tânără din Moldova, împreună cu alte două, din Italia şi Bulgaria, au furat din duty free, din aeroportul Marconi, produse aparţinând unor branduri scumpe, pe care apoi le-au vândut.

BUCUREŞTI, 12 mart — Sputnik, Doina Crainic. Cele trei femei au furat parfumuri scumpe din magazinul duty free în care lucrau, în aeroportul Marconi, produse pe care apoi le-au vândut probabil prietenilor și rudelor.

Este vorba de o tânără de 34 de ani din Foggia, Italia, o alta de 26 de ani din Bulgaria și de o moldoveancă de 23 de ani, toate trei acuzate de furt de bunuri, potrivit ilrestodelcarlino.it. Mai mult, acestea au înființat o parfumerie ilegală acasă la femeia din Italia.

Gucci, Dolce & Gabbana și Chanel sunt doar câteva dintre mărcile produselor pe care cele trei femei le-au furat din duty free, cauzând companiei, magazinul Heinemann din zona extra Schengen, daune care se ridică la peste 40 de mii de euro.

De-a lungul unei perioade de timp, managerul magazinului şi-a dat seama că ceva era în neregulă și a alertat poliția. Acum două luni, agenţi ai poliţiei au început investigațiile pentru a aduce la suprafață infracţiunile comise de cele trei femei.

În casa femeii din Foggia, agenții au găsit o cantitate imensă de parfumuri, creme de frumusețe și mostre pentru testare. O adevărată parfumerie ilegală. Agenţii presupun că cele trei s-au implicat într-un comerț paralel cu parfumuri la prețuri mai mici faţă de cele de pe piață.

„Am descoperit o cantitate imensă de parfumuri, în special testere, dar și creme pentru frumusețe și unele obiecte electrice care sunt folosite pentru a întinde aceste creme pe față. Este clar că, având în vedere cantitatea care a fost găsită la domiciliul angajatei italiene, este foarte improbabil ca o astfel de cantitate să fie utilizată [de acestea] pentru uz personal", a declarat Salvatore De Paolis, şeful poliției de frontieră de la aeroportul Marconi.

Tematic

(VIDEO) Un turc a fost ucis în timp ce a încercat să salveze o moldoveancă
O moldoveancă, moartă în Italia. Iată ce s-a întâmplat
O moldoveancă s-a scăpat cu vorba despre cum s-a îmbogățit în trei zile
Motivul incredibil din care o moldoveancă, împreună cu nașul, și-a otrăvit soțul
Tagurile:
furat, moldoveancă, Heinemann, Marconi, Foggia, Schengen, Italia
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei