09:32 10 Decembrie 2018
În direct
  • EUR19.57
  • USD17.20
  • RUB0.26
  • RON4.21
  • UAH0.62
Valerian Mânzat și Cristina Furdui

(FOTO) Și după gratii avocatul Valerian Mânzat este "BOSS". Iată de ce

© Facebook / Valerian Mânzat
Societate
Sa primesc un link scurt
680 0 0

Iubita lui Valerian Mânzat, Cristina Furdui, a fost surprinsă într-un local public îmbrăcată într-o bluză inscripționată care îl ridiculizează pe Liubcik. Este de presupus că Cristina Furdui a recurs la acest gest fără să-și dea seama care poate fi semnificația lui.

CHIȘINĂU, 14 mart — Sputnik. Iubita lui Valerian Mânzat, Cristina Furdui, a fost surprinsă, încă în luna februarie 2017, într-un local public, purtând o bluză pe care era scris pe spate: "My man is a BOSS", adică: bărbatul meu este bos, șef. Și asta în timp ce Liubcik este încarcerat în Penitenciarul numărul 13, unde, după cum spune avocatul acestuia, este distrus.

Pozele au fost publicate pe facebook de către bloggerul Veaceslav Balacci.

"BOSS" este un cuvânt des utilizat de către cei doi. Ei au o mașină de lux, de model Mercedes-Benz Geländewagen, de culoare albă, care are plăcuțe de înmatriculare "BOS 001".

Este adevărat că o altă mașină de-a lui Valerian Mânzat conține abreviatură Serviciului de Informații și Securitate "SIS 001". 

Tematic

Ce face acum avocatul Mânzat în închisoarea de la Lipcani, unde nu a mai ajuns Filat
Valerian Mânzat a dat iarăşi de belea: ce trebuie să facă îndată după Paști
Tagurile:
SIS 001, BOS 001, My man is a BOSS, avocat, Penitenciarul numărul 13, Serviciului de Informații și Securitate (SIS) al RM, Cristina Furdui, Valerian Mânzat, Valerian Mînzat, Chișinău
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei