08:02 19 Noiembrie 2018
În direct
  • EUR19.39
  • USD17.11
  • RUB0.26
  • RON4.16
  • UAH0.62
acces interzis

Detalii șocante despre femeia strangulată și aruncată la gunoi de fostul soț

© Sputnik / Мирослав Ротарь
Societate
Sa primesc un link scurt
383 0 0

Au apărut noi informații despre femeia strangulată și apoi aruncată la gunoi de fostul soț.

CHIȘINĂU, 15 mart – Sputnik. Bărbatul care și-a strangulat fosta soție, după care a aruncat-o la un tomberon de gunoi a fost angajat al Poliției de Frontieră, în perioada anilor 2007-2013. 

Purtătorul de cuvânt al Poliției de Frontieră, Raisa Novițchi, a declarat pentru Sputnik Moldova că acesta era angajat la Postul de Frontieră Leușeni și a fost eliberat din funcție acum cinci ani în urma unei sancțiuni disciplinare. 

Și femeia omorâtă a fost angajată a Poliției de Frontieră, între anii 2011-2013, în calitate de inspector al Postului de Frontieră de la Leușeni. Tânăra s-a concediat cu cinci ani în urmă din proprie inițiativă. 

Ulterior, aceasta a lucrat în cadrul unei unități a Armatei Naționale. Ofițerul de presă al Ministerului Apărării, Diana Grădinaru, a precizat pentru Sputnik că femeia a activat în această unitate pe parcursul anului 2016. 

În dimineața zilei de 13 martie, un măturător a găsit cadavrul unei femei ascuns într-o geantă legată cu bandă adezivă într-un tomberon. Trupul femeii era secționat în câteva bucăți. Scena desprinsă din filmele de groază se petrecea în curtea unui bloc din sectorul Buiucani al Capitalei.

Criminalul a fost prins a doua zi de poliție. Acesta s-a dovedit a fi fostul soț al femeii. Poliția Republicii Moldova nu oferă multe detalii, dar anunță că acesta a fost reținut și că el și-a recunoscut vina. Oamenii legii nu spus nimic nici despre motivul oribilei crimei.

Un cadavru secționat a fost găsit pe o stradă din Chișinău. Primele imagini>>>

Potrivit polițiștilor, crima a avut loc pe data de 9 martie. Bărbatul a strangulat-o pe tânără cu un prosop. Trupul acesteia a fost ținut în casă câteva zile după care a fost aruncat într-un tomberon de gunoi, în data de 13 martie.

Poliția Națională anunță că va reveni cu mai multe detalii la acest subiect.

Tematic

Descoperire macabră: Cadavrul unui bebeluş, găsit într-un cimitir din Teleneşti
Din 1 ianuarie, infractorii și cadavrele vor fi identificate mai ușor
Tagurile:
femeie ucisă la Buiucani, Poliția de frontieră, cadavru, poliție
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei