04:44 23 Aprilie 2018
Chişinău+ 14°C
În direct
Troleibuz, imagine de arhivă

Se întâmplă în Chișinău: Șoferii de troleibuz sunt bătuți în trafic

© Sputnik / Miroslav Rotari
Societate
Sa primesc un link scurt
237 0 0

Un șofer nervos a luat la bătaie un șofer de troleibuz din Capitală. Bătăușul, pe care îl caută poliția, a recurs la violență fizică pentru că ar fi fost deranjat de niște manevre efectuate de conducătorul troleibuzului.

CHIȘINĂU, 18 mart — Sputnik. Polițiștii din sectorul Ciocana din Chişinău îl caută pe individul din imagine. Acesta l-a lovit pe un șofer de troleibuz de pe linia 13 din Capitală. Cazul a avut loc la sfârșitul la sfârșitul lunii februarie și a fost surprins de un martor, care a filmat conflictul cu telefonul mobil.

Conform informațiilor acumulate de către poliţişti, agresorul l-a lovit pe șoferul de troleibuz fiind nemulțumit de manevrele efectuate de acesta în trafic.

Oamenii legii le roagă pe persoanele care l-au recunoscut pe agresorul din imagini să-i anunțe la numărul de telefon 069 549 918, pentru a stabili cu certitudine toate circumstanțele conflictului.

Conform normelor legale, individul riscă amendă în mărime de la 11 000 de lei la 21 000 de lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 3 ani.

Tematic

(VIDEO) Îngrozitor: O țeavă enormă a străpuns un troleibuz în Capitală
(VIDEO) Ce a pățit un tânăr îmbrățișat pătimaș de o doamnă în troleibuz
Tagurile:
batuti, se intimpla in Chisinau, soferi, troleibuz, trafic, Chisinau
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei

 • Atacul asupra Damascului

  Pentru Rusia este important să demonstreze că SUA şi aliaţii au pornit de la un fals atunci când au lansat atacul asupra Siriei, fiind ghidaţi de alte interese, de aceea a fost ignorat dreptul internaţional şi desconsiderat Consiliul de Securitate ONU, consideră experţii moldoveni, în contextul unui interviu acordat de ministrul rus de Externe.

  94
 • Seismograf

  Informaţia a fost făcută publică de către directorul onorific al Institutului Naţional de Fizică a Pământului din România, Gheorghe Mărmureanu. Cât de puternic va fi seismul.

  2742
 • Cimitir

  Cimitirul de pe strada Munceşti este unul dintre cele mai vechi cimitire din Chişinău care s-au mai păstrat şi este utilizat. Oamenii din regiune sunt afectaţi d efaptul că o parte din acesta a fost distrusă, iar pe locul care s-a eliberat au fost construite case.

  356