04:24 19 Octombrie 2018
În direct
  • EUR19.55
  • USD16.97
  • RUB0.26
  • RON4.19
  • UAH0.61
Portugalia, Lisabona

Moldovenii din Portugalia trebuie să știe asta

© AP Photo / Armando Franca
Societate
Sa primesc un link scurt
218 0 0

Cetățenilor Republicii Moldova care muncesc și trăiesc în Portugalia li se oferă pe data de 28 martie o șansă pe care nu trebuie să o rateze.

CHIȘINĂU, 22 mart – Sputnik. Ambasada Republicii Moldova în Portugalia anunță toți conaționalii că pe data de 28 martie funcționarul consular al misiunii se va afla în deplasare în orașul portughez Faro, regiunea Algarve. Angajatul misiunii diplomatice va oferi în acest oraș servicii consulare cetățenilor Republicii Moldova stabiliți în regiune.

Persoanele interesate sunt aşteptate în incinta Școlii parohiale ”Lus Ortodoxia” ce se află pe adresă: EB 1 Caliços 8135-017 Esteval, Almancil.

Moldovenii care doresc să beneficieze de servicii consulare în această zi trebuie să se programeze la numărul de telefon 213 009 060.

Acordarea asistenței consulare ”în teren” face parte din proiectul „Ambasada vine mai aproape de tine” inițiat la finele anului 2008 de Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova, care presupune deplasarea periodică a funcţionarilor consulari pentru a presta servicii consulare „în teren”, inclusiv pe teritoriul statelor de acreditare prin cumul, unde concentraţia cetăţenilor moldoveni este una mare.

Tematic

Important: Cum pot beneficia îngrijitoarele şi menajerele de al 13-lea salariu în Italia
Moldovenii care muncesc în Italia trebuie să știe asta
Spania oferă ajutor nerambursabil şi locuințe gratis moldovenilor cu pașaport românesc
Tagurile:
servicii consulare, ambasada, 28 martie, Faro, moldoveni, Portugalia
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei