04:39 18 Noiembrie 2018
În direct
  • EUR19.31
  • USD17.07
  • RUB0.26
  • RON4.14
  • UAH0.61
Alex Calancea, Frații Advahov

A fost prădat unul dintre cei mai mari artiști din Republica Moldova

© Facebook / Alex Calancea
Societate
Sa primesc un link scurt
182610

Basistul nr. 1 din Republica Moldova a fost prădat. Artistul a anunțat acum câteva ore că bandiții i-au furat instrumente muzicale de valoare.

CHIȘINĂU, 22 mart — Sputnik. Instrumentistul și compozitorul Alex Calancea, care este și conducătorul celebrei formații Alex Calancea Band, a anunțat pe Facebook că fost furat.

"Le urez sănătate hoților care mi-au sustras, zilele astea, din mașinș Basul Elrick, Pedal Board (6 pedale, 1 D.I.) și Wireless System AKG. Cu basul Elrick am avut ultimele plecări la Haga, Bruxelles, Athena,.. el probabil știa că se va despărți de mine. Fi-ți atenți și nu lăsați lucruri importante în mașinile voastre. Și dacă cineva aude că se vinde un bas, atunci acesta poate fi Capriciosul meu", scrie Alex Calancea pe pagina sa de Facebook.

Acum câțiva ani, artistul declara pentru presă că are o mulțime de chitare, dar basul Elrick (care acum i-a fost furată) este una la care cântă cel mai des.

Vom menționa că Alex Calancea este unul dintre cei mai cunoscuţi şi apreciaţi basişti din Republica Moldova, iar trupa sa, formată din instrumentişti profesionişti, este extrem de solicitată de interpreţii moldoveni, dar și în afara țării.

Tematic

Incredibil: Moldovenii, hoți de lux în Franța. Vezi ce au făcut
Ultimul răcnet al progresului: Invenția care îi bagă în sperieți chiar și pe hoți
Șapte sfaturi de la foști hoți despre cum să-ți ferești casa de jaf
Tagurile:
basistul nr. 1, pradat, fost, artisti, mari, furat, Moldova, unul, Alex Calancea Band, Alex Calancea
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei