04:43 21 Noiembrie 2018
În direct
  • EUR19.57
  • USD17.12
  • RUB0.26
  • RON4.19
  • UAH0.62
Silvia Radu

Silvia Radu a avertizat că vor urma noi demiteri

© Sputnik / Miroslav Rotari
Societate
Sa primesc un link scurt
242 0 0

Primarul interimar al Capitalei a declarat că unii funcționari ar putea rămâne fără fotolii.

CHIȘINĂU, 22 mart — Sputnik. Silvia Radu, primarul interimar al Chișinăului, a avertizat joi că ar putea fi demise și alte persoane care nu-și îndeplinesc funcțiile.

După cum a precizat Radu, pe 22 martie, lucrătorii care fac curățenie în troleibuzele care circulă prin oraș au primit echipament modern de protecție, pentru prima data în ultimii 10 ani.

”Până acum își făceau treaba îmbrăcați în hainele lor de acasă. Am cumpărat pentru ei costume, șorțuri, cizme de cauciuc și mănuși pentru ca ei să fie protejați. Vom avea grijă de oamenii care muncesc. Le vom asigura condiții cât mai bune de lucru și îi vom premia. Cei care numără creioanele și schimbă foile de pe o masă pe alta vor fi scoși din funcții", a scris Radu pe pagina sa de Facebook.

Anterior, au fost demiși Petru Gontea, șeful Direcției Locativ-Comunale, și Eliferie Haruța, șeful de la Spații Verzi. În afară de aceasta, Radu a semnat dispoziția privind demiterea pretorului sectorului Ciocana, Galina Bostan, și a vicepretorului Anatol Portnoi.

În luna ianuarie curent, Primăria municipiului Chişinău a anunțat concurs pentru ocuparea a șapte funcţii de șefi de direcții municipale. Este vorba de direcțiile finanţe; transport public şi căi de comunicaţie; comerţ, alimentaţie publică şi prestări servicii; educaţie, tineret şi sport; protecţia drepturilor copilului; Direcția generală locativ-comunală şi amenajare, dar și cea de autorizare şi disciplină în construcţii.

Tematic

Demiteri și demisii la Primăria Chișinău: Cine pleacă și cine vine
Silvia Radu a demis doi funcționari din cadrul Primăriei Chișinău
Tagurile:
noi demisii, primărie, funcționari, Silvia Radu, Chișinău, Republica Moldova
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei