20:27 22 Octombrie 2018
În direct
  • EUR19.47
  • USD16.99
  • RUB0.26
  • RON4.17
  • UAH0.60
Igor Dodon, președintele Republicii Moldova

Dodon: Mesaj de condoleanțe după tragedia din Kemerovo

© Sputnik / Miroslav Rotari
Societate
Sa primesc un link scurt
13010

Președintele Republicii Moldova a transmis un mesaj de condoleanță poporului rus în legătură cu tragedia care a curmat mai multe vieți omenești în orașul Kemerovo din Federația Rusă

CHIȘINĂU, 26 mart — Sputnik. Președintele moldovean, Igor Dodon, i-a transmis condoleanțe omologului său rus Vladimir Putin în legătură cu incendiul din orașul Kemerovo în urma căruia zeci de persoane și-au pierdut viața.

”Am aflat cu profundă durere în suflet vestea despre incendiul violent ce s-a produs în Centrul comercial „Zimnyaya Vishnya" din orașul Kemerovo și a provocat moartea unui număr mare de oameni. Extrem de tristă este, în special, vestea că în această terifiantă tragedie și-au pierdut viața mai mulți copii. În aceste clipe de grea cumpănă pentru tot poporul Rusiei, Vă rog să acceptați, în numele poporului Republicii Moldova și al meu personal, cele mai sincere condoleanțe”, este scris în mesajul transmis de președintele Dodon.

Totodată,  președintele Republicii Moldova le-a urat însănătoșire grabnică tuturor celor care au fost răniți dorindu-le multă putere de viață.

Tematic

Incendiu devastator la un Mall din Rusia. Numărul morţilor s-a ridicat la 53
(FOTO) Incendiu în Orhei. O cantină școlară în flăcări
Coșmarul continuă: O femeie a murit într-un incendiu la Ungheni
Tagurile:
condoleante, tragedie, mesaj, Igor Dodon, Kemerovo, Rusia
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei