04:33 23 Aprilie 2018
Chişinău+ 14°C
În direct
Reparația drumurilor, imagine de arhivă

Șocant: Iată cum sunt reparate drumurile în Capitala noastră europeană

© Sputnik / Miroslav Rotari
Societate
Sa primesc un link scurt
23510

Drumarii moldoveni s-au pus pe treabă: ei toarnă asfalt în gropile pline cu noroi și apă.

CHIȘINĂU, 26 mart — Sputnik. Pentru că iarna, frigul și "codurile galbene" anunțate de meteorologi au trecut, serviciile de întreținere a drumurilor au decis să se ocupe de reparația arterelor urbane. Un locuitor al Capitalei a filmat cu telefonul său mobil metoda absolut ”inovativă” folosită de drumari. Cazul l-a șocat.

”Cineva poate să-mi explice ce-i asta?”, a scris autorul imaginilor pe pagina sa de Facebook.

Imaginile i-au revoltat pe locuitorii Capitalei care au scris mai multe comentarii acide care îi vizează pe responsabilii de la Primăria Capitalei.

Pentru a arăta rezultatul muncii drumarilor din Capitală, Nicolae a mai postat un video la 30 de minute distanță după ce au plecat muncitorii. Iată care este rezultatul.

Tematic

Unde au dispărut milioanele alocate pentru reparația drumurilor din sate
Decis! Care sunt drumurile locale ce urmează să fie reparate în acest an
Vinuri bune, dar fără drum de acces la ele
Tagurile:
europeana, socant, glod, reparate, drum, capitala
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei

 • Atacul asupra Damascului

  Pentru Rusia este important să demonstreze că SUA şi aliaţii au pornit de la un fals atunci când au lansat atacul asupra Siriei, fiind ghidaţi de alte interese, de aceea a fost ignorat dreptul internaţional şi desconsiderat Consiliul de Securitate ONU, consideră experţii moldoveni, în contextul unui interviu acordat de ministrul rus de Externe.

  94
 • Seismograf

  Informaţia a fost făcută publică de către directorul onorific al Institutului Naţional de Fizică a Pământului din România, Gheorghe Mărmureanu. Cât de puternic va fi seismul.

  2734
 • Cimitir

  Cimitirul de pe strada Munceşti este unul dintre cele mai vechi cimitire din Chişinău care s-au mai păstrat şi este utilizat. Oamenii din regiune sunt afectaţi d efaptul că o parte din acesta a fost distrusă, iar pe locul care s-a eliberat au fost construite case.

  356