19:01 20 Octombrie 2018
În direct
  • EUR19.55
  • USD16.97
  • RUB0.26
  • RON4.19
  • UAH0.61
Silvia Radu

Zboară capete la Primăria Chișinău: Pe cine a mai demis Silvia Radu

© Sputnik / Miroslav Rotari
Societate
Sa primesc un link scurt
40320

O dispoziția de demitere a șefului Direcției Sănătate a fost semnată astăzi de primarul interimar al Capitalei.

CHIȘINĂU, 29 mart — Sputnik. Primarul general interimar al Capitalei, Silvia Radu, l-a demis joi pe șeful Direcției Sănătate, Mihai Moldovanu.

„Am văzut cu toții ce se întâmplă în sistemul de sănătate. Este o stare de lucruri inacceptabilă. Plângerile cetățenilor vin zi de zi. Toate aceste plângeri reclamă deficiențe majore. De asemenea, am primit numeroase plângeri de la doctori, care spun că sunt împinși de administrația spitalelor să comită lucruri ilegale”, a scris Silvia Radu pe pagina sa de Facebook.

Demnitarul afirmă că a depistat personal mai multe nereguli în cadrul controalelor pe care le-a întreprins.

”Uneori se inaugurează secții și sunt prezentate imagini frumoase, iar după ce presa pleacă sunt strânse cearșafurile, alteori medicii sunt puși să strângă bani pentru unele reparații. Aceasta nu este administrație, este o îmbinare de hoție, șantaj și minciună. Primii care suferă sunt pacienții, apoi doctorii care încep să plece din sistem”, punctat edilul șef al Chișinăului.

Astfel, Silvia Radu consideră firească ”curățenia lună nu doar a orașului dar și a administrației publice din Chișinău care trebuie periată de corupți și oameni lipsiți de responsabilitate".

Silvia Radu a avertizat că vor urma noi demiteri>>>

Amintim că, la începutul lunii februarie, Silvia Radu i-a sugerat lui Mihai Moldovanu să demisioneze. Șeful direcției sănătate a declarat însă că nu are motiv să plece din funcție din proprie inițiativă.

Tematic

Bomba lansată de Silvia Radu. Iată cum sunt fraieriți chișinăuienii
Tagurile:
Directia Sanatate, lucruri inacceptabile, Primaria Chisinau, sef, sanatate, demitere, Primaria Capitalei, Silvia Radu, Mihai Moldovanu, Chisinau, Republica Moldova
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei