04:42 23 Aprilie 2018
Chişinău+ 14°C
În direct
Mascat CNA

CNA, din nou pus pe treabă: Iată ce pești i-au picat în plasă

© Sputnik / Miroslav Rotari
Societate
Sa primesc un link scurt
91010

Doi bărbați au fost reținuți de ofițerii CNA și procurorii Anticorupție pentru trafic de influență.

Chișinău, 29 mart — Sputnik. Doi bărbați au ajuns în vizorul ofițerilor CNA și procurorilor Anticorupție, fiind bănuiți de trafic de influență. Aceștia ar fi pretins și primit bani ce nu li se cuvin pentru a elibera permise de conducere.

În primul caz, un bărbat din Cimișlia i-ar fi promis unei persoane eliberarea permisului de conducere de categoria B în schimbul sumei de 600 de euro. Individul i-a spus victimei că îi poate influența pe angajații secţiei Înmatricularea Transportului şi Calificarea Conducătorilor Auto din Hâncești să faciliteze susținerea cu succes a examenelor și obținerea ulterioară a permisului de conducere. Bărbatul a fost reținut pentru 72 de ore.

Un alt individ din Capitală este bănuit că ar fi pretins și primit 350 de euro pentru organizarea eliberării carnetului de șofer. Acesta nu s-a ținut de promisiune, iar victima l-a denunțat la CNA. Bărbatul și-a recunoscut vina și este cercetat în libertate. Dacă vor fi găsiți vinovați de trafic de influență, cei doi bărbați riscă până la șase ani de închisoare sau amendă de până la 200 000 de lei.

Tematic

Operațiune specială: Organizația criminală Makena face prăpăd în trei raioane din Moldova
Operațiune specială în Capitală: A fost nevoie de intervenția luptătorilor Fulger
Operațiune specială: Un cetățean român, reținut de polițiștii de frontieră
Tagurile:
plasă, picat, pus pe treabă, pesti, CNA, chișinău, Moldova
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei

 • Atacul asupra Damascului

  Pentru Rusia este important să demonstreze că SUA şi aliaţii au pornit de la un fals atunci când au lansat atacul asupra Siriei, fiind ghidaţi de alte interese, de aceea a fost ignorat dreptul internaţional şi desconsiderat Consiliul de Securitate ONU, consideră experţii moldoveni, în contextul unui interviu acordat de ministrul rus de Externe.

  94
 • Seismograf

  Informaţia a fost făcută publică de către directorul onorific al Institutului Naţional de Fizică a Pământului din România, Gheorghe Mărmureanu. Cât de puternic va fi seismul.

  2739
 • Cimitir

  Cimitirul de pe strada Munceşti este unul dintre cele mai vechi cimitire din Chişinău care s-au mai păstrat şi este utilizat. Oamenii din regiune sunt afectaţi d efaptul că o parte din acesta a fost distrusă, iar pe locul care s-a eliberat au fost construite case.

  356