22:18 23 Octombrie 2018
În direct
  • EUR19.59
  • USD17.03
  • RUB0.26
  • RON4.20
  • UAH0.61
Accident

Și-a ieșit din minți: Cu lopata la mașini și oameni. Polițiștii nu știau ce să facă

© Sputnik / Rodion Proca
Societate
Sa primesc un link scurt
369222

Un bărbat aflat la volanul unui automobil a tamponat patru mașini, iar la două dintre ele le-a spart ferestrele cu lopata

Chișinău, 30 mart — Sputnik. Un bărbat a accidentat patru mașini chiar în centrul Capitalei. Acesta se deplasa cu autoturismul pe strada Bănulescu Bodoni, iar la un moment dat a ciocnit două mașini.

Potrivit ofițerului de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati, individul și-a continuat drumul de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic. La scurt timp însă a mai lovit alte două mașini pe strada Sciusev.

De parcă nu ar fi fost suficient, bărbatul a scos o lopată din portbagaj și a spart geamurile mașinilor care le-a accidentat. Între timp, a intervenit poliția.

"Bărbatul avea un comportament agresiv, iar pentru a-l reține a fost nevoie de intervenția Batalionului de Patrulare si Reacționare Operativă”. a declarat pentru Sputnik Moldova ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati.

Deocamdată nu se cunoaște dacă bărbatul era sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor narcotice. El a fost dus la Inspectoratul de Poliție Buiucani pentru a fi stabilite toate circumstanțele în care s-au produs accidentele.

Tematic

Accident teribil la Peresecina: O mașină făcută zob
Accident neobișnuit pe aeroport: L-a călcat avionul
S-a crezut Schumacher, însă a provocat un accident fatal
Accident grav în România, provocat de un moldovean
Tagurile:
capitata, masina, accident, chișinău
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei