20:58 12 Noiembrie 2018
În direct
  • EUR19.32
  • USD17.02
  • RUB0.25
  • RON4.15
  • UAH0.61
Poliția de Frontieră

Poliția de Frontieră - mobilizare maximă: Ce se întâmplă

© Sputnik / Мирослав Ротарь
Societate
Sa primesc un link scurt
79821

În perioada sărbătorilor pascale se așteaptă o creștere semnificativă a traficului prin punctele de trecere a frontierei. În acest context, Poliția de Frontieră va întreprinde mai multe acțiuni menite să reducă aglomerația.

Chișinău, 31 mart — Sputnik. Fără cozi la vamă în perioada sărbătorilor pascale. Coridorul verde destinat diplomaţilor se va transforma de sărbători în pistă pentru familiile cu copii, dar şi pentru persoanele cu dizabilităţi care vin sau pleacă din ţară. Călătorii vor fi verificaţi de o echipă mobilă. 

De asemenea, pentru a evita aglomeraţia, conducerea Poliției de Frontieră a decis că vameșii nu-și vor lua concediu în această perioadă. Reprezentanții Poliției de Frontieră atenționează oamenii care intenționează să tranziteze vama de sărbători, să verifice valabilitatea actelor de identitate pentru a nu fi întorși din drum.

Totodată, călătorii ar trebui să tranziteze toate punctele de trecere, pentru a nu suprasolicita doar unele dintre ele și a evita formarea cozilor. Ajunși în punctele de trecere, oamenii sunt rugați să manifestați răbdare, înțelegere și disciplină.

Tematic

Un nou tip de contrabandă: Polițiștii de frontieră nu au mai văzut așa ceva
Focuri de armă la Leușeni: Un polițist de frontieră a fost rănit
Tagurile:
următoarele zile, ce se va întâmpla, politia de frontiera, mobilizare maximă, mobilizare, chișinău
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei