04:41 23 Aprilie 2018
Chişinău+ 14°C
În direct
troleibuz

Iată cum se circulă în troleibuzele din Capitală. De râs sau de plâns?

© Sputnik / Miroslav Rotari
Societate
Sa primesc un link scurt
156 0 0

Oamenii care au circulat în data de 28 martie cu troleibuzul 21 s-au îmbulzit și s-au călcat în picioare

Chișinău, 31 mart — Sputnik. Îmbulzeală și nemulțumiri în troleibuzul de pe linia 21 din Capitală. Oamenii care au urcat în data de 28 martie în acest mijloc de transport s-au plâns că sunt nevoiți să aștepte și câte 25 de minute transportul public, iar atunci când vine — este neîncăpător. Reporterul Sputnik Moldova a surprins câteva imagini video și le-a publicat pe o rețea de socializare. Din imagini se vede cum ușa troleibuzului se închidea cu greu, fapt ce pune în pericol viața oamenilor. 

"Efectiv nu se închideau ușile. Oamenii nu aveau cum să urce. Stațiile pline cu oameni. Nu e normal ca în orele de vârf să circule un troleibuz în 25 de minute.", a declarat un pasager pentru Sputnik Moldova

"Am așteptat 20 de minute și nu a venit niciun troleibuz. M-am înghesuit în acesta, că trebuie să ajung cumva acasă. Așa se întâmpla seară de seară. Troleibuzele de pe ruta 21 și 23 merg foarte rar", a declarat o femeie pentru Sputnik Moldova.

Șeful Interimar al Regia Transport Electric Chișinău, Dorin Ciornîi, a declarat pentru Sputnik Moldova că troleibuzul de pe linia 21 a circulat în acea seară cu întârziere din cauza ambuteiajelor formate pe strada Mihai Viteazul. Conform graficului, în timpul zilei troleibuzele circulă la fiecare 10 minute, iar în orele de vârf — la fiecare șapte minute.

 

Tematic

Se întâmplă în Chișinău: Șoferii de troleibuz sunt bătuți în trafic
(VIDEO) A fost îmbrățișat pătimaș de o doamnă: Ce a pățit un tânăr în troleibuz
(FOTO) Grav accident rutier cu implicarea unui troleibuz și a unui microbuz
Tagurile:
plâns, De râs, capitală, cum se circulă, troleibuz, Moldova, chișinău
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei

 • Atacul asupra Damascului

  Pentru Rusia este important să demonstreze că SUA şi aliaţii au pornit de la un fals atunci când au lansat atacul asupra Siriei, fiind ghidaţi de alte interese, de aceea a fost ignorat dreptul internaţional şi desconsiderat Consiliul de Securitate ONU, consideră experţii moldoveni, în contextul unui interviu acordat de ministrul rus de Externe.

  94
 • Seismograf

  Informaţia a fost făcută publică de către directorul onorific al Institutului Naţional de Fizică a Pământului din România, Gheorghe Mărmureanu. Cât de puternic va fi seismul.

  2737
 • Cimitir

  Cimitirul de pe strada Munceşti este unul dintre cele mai vechi cimitire din Chişinău care s-au mai păstrat şi este utilizat. Oamenii din regiune sunt afectaţi d efaptul că o parte din acesta a fost distrusă, iar pe locul care s-a eliberat au fost construite case.

  356