04:46 23 Aprilie 2018
Chişinău+ 14°C
În direct
Dorin Chirtoacă și Anișoara Loghin

N-o să-ți vină să crezi: Anișoara Loghin a revenit la Dorin Chirtoacă

© Facebook / Nicu Goncear
Societate
Sa primesc un link scurt
467 0 0

Surse apropiate celor doi susțin că Anișoara Loghin ar fi revenit la Dorin Chirtoacă.

CHIȘINĂU, 2 apr — Sputnik, Nicu Goncear. Deși nici Anișoara Loghin și nici Dorin Chirtoacă nu au făcut declarații la acest subiect, surse apropiate celor doi susțin că ei sunt din nou împreună.

Împăcarea celor doi foști soți ar fi avut loc prin luna decembrie 2017, atunci când Dorin Chirtoacă era deja suspendat din funcția de primar general al Capitalei și probabil dispunea de mai mult timp liber pe care i l-a dedicat Anișoarei Loghin.

Sursele nu precizează dacă Anișoara Loghin și Dorin Chirtoacă și-au oficializat relația sau urmează de acum încolo să o facă.

Dacă sursele nu mint și cei doi cu adevărat s-au întorlocat, așa cum se spune în popor, atunci nouă nu ne rămâne decât să-i felicităm și să le urăm, din nou, casă de piatră și să-i ajute Dumnezeu.

Faptul că Anișoara a revenit la el este incontestabil pentru Dorin o consolare. Dacă acum câteva luni el era și fără funcția de primar, și fără Anișoara, acum, cel puțin, nevasta a revenit la el.

Cei doi s-au căsătorit la sfârșitul lunii mai a anului 2016. Nunta a fost organizată într-un local de lux din Chişinău şi la ea au participat deputaţi, miniştri, angajaţi ai Primăriei Capitalei, membri ai Partidului Liberal. Chirtoacă a cerut-o în căsătorie pe Loghin în luna august 2015 în Piaţa Marii Adunări Naţionale, în timpul unui concert dedicat Zilei Limbii.

Căsnicia acestuia cu ziarista nu a durat nici 5 luni. Liberalul a anunţat pe 8 octombrie 2016 că împreună cu Loghin au decis să divorţeze fără ca să anunţe motivele.

Tematic

Iată ce i s-a întâmplat Anișoarei Loghin după divorțul de Chirtoacă
Tagurile:
loghin, anisoara, revenit, chirtoaca, Dorin
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei

 • Atacul asupra Damascului

  Pentru Rusia este important să demonstreze că SUA şi aliaţii au pornit de la un fals atunci când au lansat atacul asupra Siriei, fiind ghidaţi de alte interese, de aceea a fost ignorat dreptul internaţional şi desconsiderat Consiliul de Securitate ONU, consideră experţii moldoveni, în contextul unui interviu acordat de ministrul rus de Externe.

  94
 • Seismograf

  Informaţia a fost făcută publică de către directorul onorific al Institutului Naţional de Fizică a Pământului din România, Gheorghe Mărmureanu. Cât de puternic va fi seismul.

  2742
 • Cimitir

  Cimitirul de pe strada Munceşti este unul dintre cele mai vechi cimitire din Chişinău care s-au mai păstrat şi este utilizat. Oamenii din regiune sunt afectaţi d efaptul că o parte din acesta a fost distrusă, iar pe locul care s-a eliberat au fost construite case.

  356