04:36 23 Aprilie 2018
Chişinău+ 14°C
În direct
acces interzis

Îngrozitor: Ars și abandonat în pădure - deocamdată polițiștii nu spun nimic

© Sputnik / Мирослав Ротарь
Societate
Sa primesc un link scurt
51210

Un localnic din raionul Florești a găsit un cadavru carbonizat într-o pădure.

CHIȘINĂU, 4 apr — Sputnik. Polițiștii din raionul Florești au fost alertați de un locuitor că a găsit un cadavru carbonizat. Corpul neînsuflețit a fost depistat în pădurea din apropierea satului Rădulenii Vechi, Florești.

Polițiștii au veniți imediat la fața locului și au constatat că cadavrul ars este al unui bărbat de 40 de ani, originar din satul Cuhurești, raionul Florești. Polițiștii investighează toate circumstanțele în care bărbatul ar fi sfârșit.

Tematic

Un cadavru secționat a fost găsit pe o stradă din Chișinău. Primele imagini
Strigător la cer: Judecătorii l-au declarat mort, deși moldoveanul trăiește
Grav: Încă un deținut găsit mort în penitenciar
Tagurile:
carbonizat, Floresti, cadavru, pădure, Florești, Moldova
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei

 • Atacul asupra Damascului

  Pentru Rusia este important să demonstreze că SUA şi aliaţii au pornit de la un fals atunci când au lansat atacul asupra Siriei, fiind ghidaţi de alte interese, de aceea a fost ignorat dreptul internaţional şi desconsiderat Consiliul de Securitate ONU, consideră experţii moldoveni, în contextul unui interviu acordat de ministrul rus de Externe.

  94
 • Seismograf

  Informaţia a fost făcută publică de către directorul onorific al Institutului Naţional de Fizică a Pământului din România, Gheorghe Mărmureanu. Cât de puternic va fi seismul.

  2736
 • Cimitir

  Cimitirul de pe strada Munceşti este unul dintre cele mai vechi cimitire din Chişinău care s-au mai păstrat şi este utilizat. Oamenii din regiune sunt afectaţi d efaptul că o parte din acesta a fost distrusă, iar pe locul care s-a eliberat au fost construite case.

  356