19:03 20 Octombrie 2018
În direct
  • EUR19.55
  • USD16.97
  • RUB0.26
  • RON4.19
  • UAH0.61
Polițist, foto de arhivă

Iată cu ce se ocupă polițiștii când se concediază

© Sputnik / Rodion Proca
Societate
Sa primesc un link scurt
36210

Ofițerii Serviciului protecție internă și anticorupție al MAI au reținut un fost polițist care este suspectat de trafic de influență.

CHIȘINĂU, 4 apr — Sputnik. Un fost angajat al Inspectoratului Național de Patrulare ar fi pretins, acceptat și primit 1400 de euro, de la două persoane, pentru a facilita obținerea a două permise de conducere.

Potrivit oamenilor legii, bărbatul a declarat că are influență asupra unor persoane publice care activează în subdiviziunile structurale ÎS „CRIS Registru" și poate facilita susținerea examenelor și primirea permisului de conducere fără impedimente.

În urma perchezițiilor efectuate la domiciliul acestuia, au fost depistate actele de identitate ale persoanelor care au și denunțat cazul de corupție.

Inculpatul și-a recunoscut vinovăția și este cercetat în stare de libertate.

Îngrozitor: Iată cu ce se ocupă apărătorii Patriei>>>

Dacă va fi găsit vinovat, fostul polițist riscă privațiune de libertate pe un termen de până la 6 ani sau amendă de până la 200000 de lei.

Tematic

Incredibil: Un polițist de Patrulare, cu denunț la CNA
De râsul lumii: Un infirm, fără mâni și fără picioare, a bătut un polițist
Un polițist a primit un plic de la CNA. Ce a urmat mai departe
Tagurile:
influenta, permise de conducere, politist, oamenii legii, persoane, inculpat, angajat, facilitare, examen, Inspectoratul National de Patrulare, Registru, Chisinau, Republica Moldova
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei