12:32 15 Octombrie 2018
În direct
  • EUR19.69
  • USD17.00
  • RUB0.26
  • RON4.22
  • UAH0.61
Accident

Și-a ieșit din minți: Cu lopata la mașini și oameni. Polițiștii nu știau ce să facă

© Sputnik / Rodion Proca
Societate
Sa primesc un link scurt
129 0 0

Un bărbat aflat la volanul unui automobil a tamponat patru mașini, iar la două dintre ele le-a spart ferestrele cu lopata

Chișinău, 6 apr — Sputnik. Un bărbat a accidentat patru mașini chiar în centrul Capitalei. Acesta se deplasa cu autoturismul pe strada Bănulescu Bodoni, iar la un moment dat a ciocnit două mașini.

Potrivit ofițerului de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati, individul și-a continuat drumul de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic. La scurt timp însă a mai lovit alte două mașini pe strada Sciusev.

De parcă nu ar fi fost suficient, bărbatul a scos o lopată din portbagaj și a spart geamurile mașinilor care le-a accidentat. Între timp, a intervenit poliția.

"Bărbatul avea un comportament agresiv, iar pentru a-l reține a fost nevoie de intervenția Batalionului de Patrulare si Reacționare Operativă”. a declarat pentru Sputnik Moldova ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati.

Tematic

Un șofer a făcut asta chiar la volan. Poliția l-a prins în flagrant
Viral: Un mistreț s-a întâlnit nas în nas cu un șofer în pădure. Iată ce a urmat
Tagurile:
individ, masini, ciocnit, sofer, capitala, lovit, autoturism, barbat, centru, drum, strada, Politia Capitalei, Chisinau, Republica Moldova
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei