04:41 18 Noiembrie 2018
În direct
  • EUR19.31
  • USD17.07
  • RUB0.26
  • RON4.14
  • UAH0.61
Cerșetor, foto de arhivă

Sclavi în Federația Rusă: Povestea unei familii din Moldova

© Sputnik / Илья Питалев
Societate
Sa primesc un link scurt
260 0 0

Membrii unei familii de moldoveni au fost obligată de către un bărbat originar din Ialoveni să cerșească în Federația Rusă

CHIȘINĂU, 6 apr — Sputnik. Un bărbat de 48 de ani originar din orașul Ialoveni racola oameni din țara noastră și îi obliga să cerșească în Federația Rusă. Potrivit Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale, afacerea bărbatului a început în anul 2009. Acesta a profitat de situația materială precară a unei femei cu doi copii minori și le-a organizat plecarea în orașul Kazan din Federația Rusă.

Individul a achitat procedura de perfectare a paşaportului pe numele femeii și împreună s-au deplasat în Federația Rusă. Acolo femeia a fost deposedată de actele de identitate, fiind adăpostită împreună cu copii într-un apartament închiriat.

Timp de șase ani, femeia și cei doi copii au fost bătuți și obligați să cerșească. Totodată, în timpul ce mama se afla la cerșit, inculpatul a abuza sexual, în repetate rânduri, fetița victimei în vârstă de 6 ani.

Inculpatul a mai dus și alte patru persoane mature să cerșească în Federația Rusă, obținând din aceasta foloase materiale.

Bărbatul a fost condamnat la 19 ani de închisoare pentru trafic de persoane, trafic de copii și organizarea cerșetoriei.

Tematic

Ce au găsit polițiștii moldoveni în casa unui negustor de sclavi - VIDEO
The Sun: copiii români, sclavi pentru producătorii de ouă de ciocolată Kinder
Tagurile:
cerșetorie, sclavi, Federația Rusă, Federația Rusă, Ialoveni
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei