17:53 14 Decembrie 2018
În direct
  • EUR19.65
  • USD17.27
  • RUB0.26
  • RON4.22
  • UAH0.62
Poliția

Poliția a lucrat și de Paști. Șoferii nedisciplinați au fost „prinși" de inspectori

© Sputnik / Мирослав Ротарь
Societate
Sa primesc un link scurt
81 0 0

Încălcări chiar de sfintele sărbători de Paști - șoferi prinși băuți la volan.

CHIȘINĂU, 10 apr — Sputnik. În zilele sărbătorilor Pascale au fost identificate peste 1000 de încălcări ale Regulamentului Circulației Rutiere (RCR).

Timp de patru zile, polițiștii au documentat 1026 de încălcări ale RCR, iar 524 de conducători auto au fost sancționați pentru încălcarea regimului de viteză pe tronsoane de drum pe care viteza de rulare este limitată. Alți 11 au primit amendă pentru că se deplasau cu un autovehicul fără un permis de conducere.

În același timp, 33 de conducători auto au consumat alcool și au fost prinși de inspectorii de patrulare în stare de ebrietate la volan.

O statistică a accidentelor înregistrate în aceste zile prezintă un număr de 30 de cazuri, în urma cărora cinci persoane și-au pierdut viața, iar altele 36 au primit diferite traume.

Prilej de bucurie pentru șoferi: Polițiștii nu mai au voie să facă asta>>>

Urmează încă un weekend în care unii moldoveni vor sărbători. Șoferii sunt îndemnați să fie responsabili. INP va continua să activeze în regim sporit pe șoselele naționale.

Tematic

Reguli draconice pentru șoferi. Vezi cine sunt vizați
Atenție șoferi: În Chișinău sunt furate mașinile și din parcările autorizate
Atenție șoferi: Tâlharii au inventat o nouă metodă de a fura mașini
Tagurile:
Paste, conducatori auto, viteza, sanctiuni, soferi, politia, sarbatori, amenzi, alcool, Inspectoratul National de Patrulare, Republica Moldova
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei