03:32 17 Decembrie 2018
În direct
  • EUR19.50
  • USD17.28
  • RUB0.26
  • RON4.19
  • UAH0.62
Şedinţă de lucru în teritoriu privind reparaţia străzilor din Chişinău

Silvia Radu a declarat război gropilor din Chișinău

© Photo: Primăria Municipiului Chişinău
Societate
Sa primesc un link scurt
11610

Primarul interimar al Capitalei le-a solicitat drumarilor mobilizare maximă pentru a reuşi în termen cât mai restrâns astuparea tuturor gropilor şi lichidarea situaţiilor de avarie de pe străzile din Chișinău.

CHIȘINĂU, 10 apr – Sputnik. În curând, pe străzile din municipiul Chișinău nu va mai fi nicio groapă. Potrivit unui comunicat al Primăriei Chișinău, primarul general interimar al Capitalei, Silvia Radu, le-a solicitat, astăzi, drumarilor mobilizare maximă ”pentru a reuşi în termen cât mai restrâns astuparea tuturor gropilor şi lichidarea situaţiilor de avarie de pe străzile din Chișinău”. Radu a cerut ca lucrările să fie executate cu respectarea tuturor normelor de calitate.

Silvia Radu a convocat marți, 10 aprilie, o ședință de lucru în teritoriu, în cartierul Poșta Veche, pentru a verifica cum decurg lucrările de reparație a străzilor din capitală. În zilele ce urmează, drumarii vor interveni pe străzile ce duc spre Cimitirul „Sf. Lazăr" – Ceucari, Socoleni şi Doina.

Potrivit şefului Direcţiei Transport public şi căi de comunicaţie, Vitalie Butucel, de la începutul lucrărilor de asfaltare au fost reparați circa 5 mii de metri pătrați de drum, fiind utilizate 560 de tone de asfalt și cheltuiți 1,5 milioane de lei.

De săptămâna viitoare, drumarii vor începe lucrările și în curțile blocurilor de locuit. 

Pe parcursul zilei de astăzi se lucrează pe străzile Bucureşti, Dimitrie Cantemir, Iu. Gagarin, Calea Ieşilor, Meşterul Manole, Socoleni, Ceucari şi Calea Moşilor, dar şi în localităţile suburbane — Ciorescu, Tohatin şi Cheltuitor.

Tematic

Silvia Radu vrea să ia măsuri drastice: Nimeni nu va fi cruţat
Silvia Radu nu-i iartă nici pe cei de la cimitire: Iată care este următoarea victimă
Tagurile:
reparatia drumurilor, strazi, gropi, Silvia Radu, Chisinau
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei