08:02 19 Noiembrie 2018
În direct
  • EUR19.39
  • USD17.11
  • RUB0.26
  • RON4.16
  • UAH0.62
Alertă cu bombă la judecătoria sectorului Centru

Poliția a oferit detalii cu privire la minarea Judecătoriei Chișinău

© Sputnik / Miroslav Rotari
Societate
Sa primesc un link scurt
14110

Potrivit oamenilor legii, în urma cercetărilor efectuate în incinta Judecătoriei Chișinău nu a fost depistat nici un obiect explozibil.

CHIȘINĂU, 10 apr – Sputnik. Alerta cu bombă la Judecătoria Chișinău, sediul Centru, s-a dovedit a fi falsă. Anunțul a fost făcut de Poliția Capitalei.

Potrivit oamenilor legii, în urma cercetărilor efectuate în incinta Judecătoriei Chișinău nu a fost depistat niciun obiect explozibil. 

Alertă cu bombă la judecătoria sectorului Centru
© Sputnik / Miroslav Rotari

Deocamdată, Poliția nu dezvăluie date despre persoana care a făcut anunțul fals la Serviciul 902. Apelul a fost înregistrat la ora 13.16 minute.

Șeful adjunct al Direcției de Poliție Chișinău, Silviu Mușuc, a declarat pentru Sputnik-Moldova că toți oameni au fost evacuați din clădire. La fața locului au lucrat specialiștii de la Bombteh. În zonă au fost prezenți și salvatorii dar și un echipaj de la Spitalul de Urgență. 

Aceasta este a doua alertă cu bombă la Judecătoria Chișinău în ultimele două săptămâni. Pe data de 26 martie un individ a anunțat că sediul instanței este minat. 

Potrivit Codului Penal al Republicii Moldova, persoana vinovată de comunicarea mincinoasă cu bună știință despre pregătirea unor explozii se pedepseşte cu amendă în mărime de la 550 la 850 unităţi convenţionale sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, sau cu închisoare de până la 2 ani.

Tematic

Alerta cu bombă la policlinica nr.10 din sectorul Ciocana - poliția vine cu detalii
Alertă cu bombă în centrul Capitalei
Tagurile:
genisti, zona minata, judecatoria Chisinau, alerta cu bomba
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei