21:05 16 Noiembrie 2018
În direct
  • EUR19.31
  • USD17.07
  • RUB0.26
  • RON4.14
  • UAH0.61
Olga Buzova

Scene erotice și fierbinți cu Olga Buzova și Filip Kirkorov: Au un proiect comun

© Sputnik / Екатерина Чеснокова
Societate
Sa primesc un link scurt
93711

Olga Buzova și Filip Kirkorov au publicat pe paginile lor de pe internet fotografii și un filmuleț în care cei doi apar în ipostaze fierbinți: se strâng în brațe, se sărută, se privesc intens. Admiratorii lor spun că ei vor desfășura un proiect comun în show-biz.

CHIȘINĂU, 11 apr — Sputnik. Filip Kirkorov este una dintre puținele vedete ale show-biz-ului din Federația Rusă care au o atitudine binevoitoare față de Olga Buzova. Ceilalți o consideră o pseudoartistă și ironizează pe seama facultăților ei intelectuale. Nu însă și Filip Kirkorov.

 

👸🏻🤴🏻 @buzova86 & @fkirkorov ❤️

Публикация от Ольга Бузова (@buzova86) 10 Апр 2018 в 7:10 PDT

 

Că cei doi pun ceva la cale este evident. Recent, bunica Olgăi a mers la un concert de-a lui Kirkorov, iar acesta a invitat-o pe bătrână pe scenă și chiar a dansat cu ea.

Buzova nu a ratat momentul ca să-i mulțumească public lui Kirkorov pentru gestul său.

Plus la aceasta, ultimul și-a manifestat admirația pentru curajul și stoicismul cu care Olga rezistă criticilor acide ce vin din partea colegilor ei de show-biz. Și, mai ales, Kirkorov s-a arătat uimit de tenacitatea cu care Buzova își realizează scopurile. Aceasta chiar are ambiția să lanseze un proiect IT care se va numi Buzar.

 

Tagurile:
erotice, scene erotice, scene fierbinti, Filip Kirkorov, Olga Buzova, Filip, Rusia
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei