13:13 14 Decembrie 2018
În direct
  • EUR19.65
  • USD17.27
  • RUB0.26
  • RON4.22
  • UAH0.62
Catedrala Mitropolitană

Nu ai mai văzut așa ceva în Capitală: Trecătorii au rămas uimiți

© Sputnik / Мирослав Ротарь
Societate
Sa primesc un link scurt
371330

În scuarul Catedralei mitropolitane "Nașterea Domnului" din Chișinău a fost amenajat un covor din flori.

HIȘINĂU, 12 apr — Sputnik. Un covor în stil moldovenesc imens din flori a fost amenajat în scuarul Catedralei din Capitală. Violele vor înfrumuseța centrul Chișinăul timp de o săptămână, ulterior florile vor fi plantate în parcurile din Capitală. Florile au costat municipalitatea 1.800.000 de lei.

"Vrem ca locuitorii Capitalei să se bucure de aceste spaţii frumoase şi vom face ca oraşul să fie vizitat de mai mulţi turişti, dezvoltându-l şi chiar atrăgând bani adiţionali la bugetul municipiului. În acest an, locuitorii Chişinăului pot vedea cum s-au cheltuit banii lor, anterior se cumpărau flori, dar nu se prea vedeau. Iată că în acest an florile sunt cumpărate şi sunt aici, vedeţi acest covor de flori, ulterior ele vor fi plantate în parcurile din oraş ", a declarat, într-o conferință de presă, primarul interimar al Capitalei, Silvia Radu.

Ea își dorește ca astfel de acțiuni să devină o tradiție pentru Chișinău, iar ulterior să fie dedicată o săptămână a florilor. Covorul de flori a fost amenajat de angajații Întreprinderii Municipale "Asociaţia de Gospodărire a Spaţiilor Verzi".

Tematic

Ce spune Silvia Radu despre cei cinci candidați la fotoliul de primar
Silvia Radu a declarat război gropilor din Chișinău
Silvia Radu vrea să ia măsuri drastice: Nimeni nu va fi cruţat
Tagurile:
centrul capitalei, Covor, flori, Silvia Radu, Chișinău
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei