04:46 23 Aprilie 2018
Chişinău+ 14°C
În direct
poliţie, grupare criminală

Trei luni au fost urmăriți de polițiști: Iată ce făceau membrii unei grupări criminale

IGP
Societate
Sa primesc un link scurt
368 0 0

Doi bărbați au fost reținuți pentru comercializarea stupefiantelor.

CHIȘINĂU, 13 apr — Sputnik. O nouă grupare criminală a fost deconspirată de către polițiști. Doi bărbați cu vârstă de 25 și 45 de ani au fost reținuți. Aceștia sunt suspectați că au vândut droguri în sudul țării.

Potrivit Poliției, în data de 11 aprilie au fost efectuate percheziții în domiciliile persoanelor bănuite. De acolo au fost ridicate droguri în proporții deosebit de mari, în special marijuana.
Totodată, au fost depistate și telefoane mobile și o mașină, folosite la comiterea infracțiunilor.

Gruparea criminală a fost documentată timp de trei luni, iar forțele de ordine întreprind toate măsurile pentru a stabili toate persoanele care fac parte din această grupare criminală. Suspecții au fost reținuți pentru 72 de ore. Anterior, indivizii au fost judecați pentru infracțiuni similare. Bănuiții riscă să stea după gratii până la 15 ani.

 

 

Tematic

Reținere spectaculoasă a unui hoț și consumator de droguri – VIDEO
Șocant: În Moldova și aleșii locali cultivă și vând droguri
Nepotul avocatului Gheorghe Amihalachioaie, dealer de droguri?
Tagurile:
grupare criminală, polițiști, droguri, Moldova
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei

 • Atacul asupra Damascului

  Pentru Rusia este important să demonstreze că SUA şi aliaţii au pornit de la un fals atunci când au lansat atacul asupra Siriei, fiind ghidaţi de alte interese, de aceea a fost ignorat dreptul internaţional şi desconsiderat Consiliul de Securitate ONU, consideră experţii moldoveni, în contextul unui interviu acordat de ministrul rus de Externe.

  94
 • Seismograf

  Informaţia a fost făcută publică de către directorul onorific al Institutului Naţional de Fizică a Pământului din România, Gheorghe Mărmureanu. Cât de puternic va fi seismul.

  2742
 • Cimitir

  Cimitirul de pe strada Munceşti este unul dintre cele mai vechi cimitire din Chişinău care s-au mai păstrat şi este utilizat. Oamenii din regiune sunt afectaţi d efaptul că o parte din acesta a fost distrusă, iar pe locul care s-a eliberat au fost construite case.

  356