16:37 19 Decembrie 2018
În direct
  • EUR19.72
  • USD17.31
  • RUB0.26
  • RON4.24
  • UAH0.62
Punct vamal

Unde poți suna dacă ai rămas blocat în vamă de Paștele Blajinilor

© Photo : Таможенная служба Молдовы
Societate
Sa primesc un link scurt
44 0 0

În ajunul Paștelui Blajinilor, traficul la frontieră este foarte aglomerat, de aceea Serviciul Vamal a dispus un șir de măsuri suplimentare.

CHIȘINĂU, 13 apr — Sputnik. Deoarece în următoarele zile la frontieră se așteaptă un flux sporit de călători, Serviciul Vamal al Republicii Moldova va întreprinde măsuri suplimentare pentru accelerarea transportului transfrontalier și reducerea timpului de așteptare în vamă.

În cele trei zile — sâmbătă, duminică și luni — numărul lucrătorilor vamali și al echipamentelor de control în punctele de control va fi suplimentat. Toate arterele de control vor fi funcționale, iar șefii posturilor vamale și adjuncții acestora vor verifica cetățenii și mijloacele de transport împreună cu subalternii, a comunicat vineri Serviciului Vamal al Republicii Moldova.

În cazul apariției unor probleme la controlul vamal sau pentru informarea privind regulile de traversare a frontierei cu diverse bunuri, oamenii pot telefona la Centrul Unic de Apel (+373 22 574 111). De asemenea, pe pagina web a Serviciului Vamal, șoferii pot vedea în timp real traficul din cele mai tranzitate posturi, pentru a-și putea planifica ruta optimă.

Tematic

Din data de 1 septembrie, atenție mare la cum vă purtați în zonele de control vamal
Control deplin la frontiera moldo-ucraineană
Cel mai șmecher moldovean: A vrut să-i ducă de nas pe polițiștii de frontieră
Tagurile:
trafic aglomerat, linia fierbinte, vamă, frontieră, Serviciul Vamal al Republicii Moldova, Republica Moldova
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei