06:29 16 Noiembrie 2018
În direct
  • EUR19.31
  • USD17.07
  • RUB0.26
  • RON4.14
  • UAH0.61
Anișoara Loghin

Anișoara Loghin a vărsat o lacrimă în emisie directă: Iată cine este cauza - Video

© Facebook / Anișoara Loghin
Societate
Sa primesc un link scurt
158 0 0

În cadrul emisiunii pe care o moderează, Anișoara Loghin a discutat cu Anișoara Puică despre un eveniment important care a avut loc în familia interpretei.

CHIȘINĂU, 2 mai — Sputnik. Interpreta Anișoara Puică a vorbit în cadrul emisiunii "O seară perfectă" despre nunta fiului ei, Radu, care a avut loc cu puțin timp în urmă.

Moderatoarea emisiunii, Anișoara Loghin, fosta soție a ex-primarului Capitalei Dorin Chirtoacă, a întrebat-o între altele pe interpretă cum se simte în rolul de soacră mare, dar și despre relația pe care o are cu nora sa.

Anișoara Puică a vorbit cu deosebită căldură despre aleasa fiului său, afirmând că o iubește la fel ca pe propriul copil.

Interpreta a povestit cu emoție și despre sentimentele deosebite dintre cei doi tineri însurăței, dorindu-le să-și păstreze dragostea peste ani.

Prezentatoarea a remarcat în acel moment că Anișoara Puică are ochii înlăcrimați, iar interpreta a recunoscut că este o fire mai emotivă.

Emoțiile au copleșit-o însă și pe Anișoara Loghin, care a fost și ea pe punctul să înceapă a plânge. Prezentatoarea a recunoscut că pățește asta întotdeauna, în anumite momente mai speciale.

Tagurile:
lacrima, emotii, Loghin, anisoara, seară perfectă
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei