17:22 16 Ianuarie 2019
În direct
  • EUR19.59
  • USD17.14
  • RUB0.26
  • RON4.19
  • UAH0.61
Olga Buzova

Incredibil: Buzova, în rochie de mireasă, se plânge că bărbații o ignoră - Foto

© Sputnik / Екатерина Чеснокова
Societate
Sa primesc un link scurt
202 0 0

Olga Buzova a postat pe Instagram o imaginea în care ea este în rochie de mireasă, cu buchetul miresei în mâini, lângă o limuzină, dar fără mire.

CHIȘINĂU, 2 mai — Sputnik. De mai multe ori, Olga Buzova s-a plâns presei că bărbații nu o iau în seamă.

Olga Buzova
© Sputnik / Екатерина Чеснокова

Acum vreo trei zile, portalul tvzvezda.ru a scris că Olga Buzova i-a făcut un cadou inimaginabil PR managerului ei, Anton Bogoslovski: ea i-a dăruit un apartament într-o zonă de lux din centrul Moscovei, și anume pe bulevardul Țvetnoi.

Anton s-a lăudat pe rețelele socializare că Buzova i-a făcut acest cadou de mare preț, mai ales că zona în care se află apartamentul este îndrăgită de el. El spune că Olga este regina lui și că est enorm de fericit că "ea există în viața lui" și îi mai spune că "o iubește enorm".

Anton Bogoslovski chiar a fotografia cheile de la apartament și a postat poza pe Instagram.

După ce a postat aceste sincerități pe rețelele de socializare, internauții i-au spus că el este, pur și simplu, obligat să se însoare cu Olga Buzova.
Portalul tvzvezda.ru scrie că până acum nu s-a știut că cei doi ar fi avut o relație amoroasă și nu e sigur nici acum că o au. Anterior presa a scris că umoristul Timur Batrutdinov urma să se însoare cu Olga Buzova și chiar a fixat pentru 28 octombrie, în Barcelona, desfășurarea ceremoniei nupțiale. Asta bineînțeles dacă până atunci cei doi nu-și vor găsi alte perechi mai potrivite.

Olga Buzova și Timur Batrutdinov
Olga Buzova și Timur Batrutdinov

Tematic

Imagini incendiare: Buzova, aproape goală, în brațele lui Kirkorov - Video
Scene erotice și fierbinți cu Olga Buzova și Filip Kirkorov: Au un proiect comun
Buzova, în brațele „celui mai frumos criminal" din lume
Tagurile:
ignora, plange, mireasa, barbatii, Buzova, incredibil, rochie, fotografie, Timur Batrutdinov, Anton Bogoslovski, bulevardul Țvetnoi, Moscova
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei