17:28 16 Ianuarie 2019
În direct
  • EUR19.59
  • USD17.14
  • RUB0.26
  • RON4.19
  • UAH0.61
Poliția de Frontieră, imagine de arhivă

Operațiune specială în nordul țării: Un cetățean străin, reținut

© Sputnik / Мирослав Ротарь
Societate
Sa primesc un link scurt
35310

Un cetățean străin va fi cercetat penal după ce a încercat să-i ducă de nas pe polițiștii de frontieră - iată ce a vrut sa facă.

CHIȘINĂU, 5 mai — Sputnik. Un cetățean al Ucrainei, în vârstă de 49 de ani, a fost reținut de polițiștii de Frontieră în cadrul operațiunii AXE III, privind contracararea cazurilor de introducere ilicită a pesticidelor contrafăcute sau neomologate.  Acesta a încercat să introducă ilegal în țara noastră 94 de litri de pesticide. Cazul a fost înregistrat la punctul de trecere a frontierei Grimăncăuți.

Potrivit instituției, bărbatul, aflat la volanului unui automobil de model Volkswagen Golf înmatriculat în Ucraina, a declarat că scopul vizitei sale în Moldova ar fi unul personal și că nu ar avea nimic de declarat. Însă, în urma verificărilor întreprinse în comun cu angajații Serviciului Vamal, oamenii legii au depistat 21 de butelii a câte 4,5 litri fiecare, pline cu pesticide. Acestea erau ascunse sub bancheta din spate a mașinii și în locul pentru roata de rezervă.

Bărbatul urmează să fie cercetat penal pentru contrabandă.

Tematic

Operațiune specială în sudul țării: Ce au descoperit oamenii legii
Operațiune specială în nordul țării: A fost nevoie de intervenția luptătorilor ”SCORPION”
(VIDEO) Operațiune specială: Un individ, pus la pământ de polițiști. Vezi de ce
(VIDEO) Operațiune specială în Capitală: Au fost încătușați în plină stradă
Tagurile:
iata ce a vrut să faca, a cazut in plasa, nordul tarii, operatiune speciala, politisti, contrabanda, pesticide, Politia de Frontiera, Ucraina
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei