17:31 16 Ianuarie 2019
În direct
  • EUR19.59
  • USD17.14
  • RUB0.26
  • RON4.19
  • UAH0.61
Motociclist, foto de arhivă

N-o să-ți vină să crezi: Preferințele nebănuite ale moldovenilor

© Sputnik / Miroslav Rotari
Societate
Sa primesc un link scurt
15910

Este un lucru recunoscut deja, moldovenii au gusturi elevate în toate, mai ales în ceea ce ține de mijloacele de locomoție.

CHIȘINĂU, 10 mai — Sputnik. Agenția Servicii Publice a făcut publică o statistică a motocicletelor înmatriculate în primele patru luni ale anului curent. Printre acestea se numără atât vehicule pe două roți cu motoare cu o capacitate cilindrică mare, cât și motociclete cu o capacitate mai mică.

Printre cele 250 de motociclete care au fost înmatriculate în perioada respectivă, cele mai solicitate mărci, cu o capacitate cilindrică a motorului care depășește 500 de centimetri cubi, sunt,,HONDA",,,BMW",,,KAWASAKI" și,,SUZUKI". Astfel, de la începutul anului au fost înmatriculate 24 de motociclete de marca,,HONDA", 16 de marca,,BMW", 13 de marca,,SUZUKI" și zece,,KAWASAKI".

Proprietarii de motociclete cu capacitate cilindrică a motorului ce nu depășește 500 de centimetri cubi aleg mărcile,,YAMAHA" și,,VIPER". Datele Agenției arată că, în perioada 1 ianuarie — 1 mai 2018, au fost luate la evidență 127 de motociclete de marca,,VIPER" și 25 de marca,,YAMAHA".

Conform datelor din Registrul de stat al transporturilor, în prezent, în Republica Moldova sunt înmatriculate peste 20 de mii 700 de motociclete de diferite mărci și modele. Dacă în anul 2016 au fost luate la evidență 1255 de vehicule pe două roți, anul trecut au fost înregistrate aproximativ 1370 de motociclete.

Înmatricularea motocicletelor poate fi efectuată la orice subdiviziune teritorială a Departamentului înmatriculare a mijloacelor de transport și calificare a conducătorilor auto a Agenției Servicii Publice.

Tematic

Ce păţeşti dacă automobilul tău are elemente de identificare false
Tagurile:
preferinte, inmatriculate, vehicule pe doua roti, BMW, HONDA, motociclete, Agentia Servicii Publice
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei