08:54 18 Noiembrie 2018
În direct
  • EUR19.31
  • USD17.07
  • RUB0.26
  • RON4.14
  • UAH0.61
Prostituate

Guvernul le-a pus gând rău: Ce vor păţi în Moldova clienții prostituatelor

© AFP 2018 / REMY GABALDA
Societate
Sa primesc un link scurt
265 0 0

Cei care vor dori să-și satisfacă plăcerile sexuale contra plată, inclusiv prin intermediul videochat-ului sau telefon, vor fi urmăriți și pedepsiți de Poliţie.

CHIȘINĂU, 12 mai — Sputnik. Guvernul a elaborat un proiect de lege care prevede operarea mai multor modificări la Codul Contravențional al Republicii Moldova.

Astfel, dacă proiectul va fi votat de Parlament, vor fi înăsprite sancțiunile pentru cei care vor practica prostituția, inclusiv prin intermediul tehnologiilor informaţionale sau comunicaţiilor electronice, adică a videochat-ului și sexului la telefon.

”Practicarea prostituţiei, adică satisfacerea dorinţei sexuale a unei persoane prin orice metodă şi/sau mijloace, contra plată, inclusiv prin intermediul tehnologiilor informaţionale sau comunicaţiilor electronice se sancţionează cu amendă de la 36 la 48 de unităţi convenţionale sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 40 la 60 de ore”, este scris în proiectul de lege.

De asemenea, clienții prostituatelor ar putea fi amendați de la 24 la de 36 unități convenționale (1200-1800 de lei) sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 20 la 40 de ore.

Deputații securizează spațiul mediatic din Moldova>>>

”Beneficierea de serviciile indicate la alin. (1) în schimbul oferirii sau promisiunii de a oferi recompensă persoanei care prestează asemenea servicii se sancţionează cu amendă de la 24 la 36 de unităţi convenţionale", prevede proiectul propus de Guvern.

Tematic

Confesiunea unei prostituate: vreau să adun bani şi să mă mărit
În cluburile de noapte din Capitală găsești de toate, inclusiv prostituate
„Reacția" lui Juncker la scandalul cu prostituate de lux în Chișinău
Tagurile:
dorințe, guvernul, Codul Contravențional, Chișinău
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei