23:14 21 Ianuarie 2019
În direct
  • EUR19.55
  • USD17.14
  • RUB0.26
  • RON4.16
  • UAH0.61
Bogdan Zumbreanu

Ce a căutat directorul CNA la liceul Gheorghe Asachi - detalii

© Sputnik / Мирослав Ротарь
Societate
Sa primesc un link scurt
52710

Directorul CNA a descins la liceul Gheorghe Asachi - de această dată el a venit cu un mesaj pașnic. Subiectul principal - activitatea financiară a Asociației de părinti.

CHIȘINĂU, 17 mai — Sputnik. Directorul Centrului Național Anticorupție, Bogdan Zumbreanu, a ajuns miercuri la Liceul Asachi unde a discutat cu mai mulți profesori și părinți.

Potrivit ofițerului de presă al CNA, de această dată șeful CNA a venit cu un mesaj pașnic.

”Sperăm că adunarea de părinţi, la care s-a desantat directorul, n-a fost bulversată. De această dată, CNA a venit paşnic, cu un mesaj către părinţi şi profesori”, a scris Angela Starinschi pe pagina sa de Facebook.

”Copii noştri, peste 10-15 ani, ne vor conduce, ne vor face legi, ne vor judeca, ne vor trata şi ne vor hrăni. Haideţi să-i educăm şi să le dezvoltăm o mentalitate sănătoasă. Să nu-i obişnuim că banul "rezolvă" cunoştinţele”, a declarat Zumbreanu.

Potrivit directorului instituției, Boris Volosatîi, șeful CNA a discutat îndelung cu un grup de părinți în privința tuturor actorilor implicați în procesul educațional, iar un subiect central a fost activitatea financiară a Asociației Părintești.

"S-au pus în dezbateri raporturile între toți actanții procesului educațional: pedagog-elev-părinte; școală-familie-comunitate. În centrul atenției a fost activitatea Asociației Părintești (în special cea financiară", a scris Volosatîi pe pagina sa de Facebook.

 

Volosatîi a precizat cu mândrie că șeful CNA, Bogdan Zumbreanu, este absolvent al liceului Gheorghe Asachi din Capitală.

Tematic

Bogdan Zumbreanu spune cum poate fi lichidată corupția în Republica Moldova
Polițiștii sunt încurajați să-și denunțe colegii corupți
Tagurile:
ce a cautat, directorul CNA, Liceul „Gheorghe Asachi, detalii, CNA, Bogdan Zumbreanu, Chisinau
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei