02:18 19 Decembrie 2018
În direct
  • EUR19.72
  • USD17.31
  • RUB0.26
  • RON4.24
  • UAH0.62
Pavel Filip

Pavel Filip a vorbit pe șleau în Parlament: oamenii vor pleca din Moldova

© Sputnik / Miroslav Rotari
Societate
Sa primesc un link scurt
256 0 0

Șeful Executivului de la Chișinău, Pavel Filip, a enunțat motivele din care cauză cetățenii Republicii Moldova pleacă din țară.

CHIȘINĂU, 31 mai – Sputnik. Guvernul de la Chișinău nu are o baghetă magică care să rezolve peste noapte problema plecării tinerilor din Moldova peste hotare. Afirmația a fost făcută de premierul moldovean Pavel Filip în timpul prezentării în Parlament a Raportului de activitate a Guvernului.  

”Oameni vor pleca din Moldova cât nu li se vor oferi salarii, servicii medicale calitative, drumuri bune, etc. Nu există bagheta fermecată ca peste noapte să se rezolve problema”, a declarat premierul.

Potrivit șefului Executivului de la Chișinău, situația de astăzi din Moldova se datorează guvernării din ultimii 25 de ani. 

”Nu există altă ieșire din situație, decât să mergem pe o agendă largă de reforme. Trebuie să avem capacitatea financiară pentru a face investiții în toate domeniile”, a menționat Pavel Filip. 

Premierul susține că problema exodului populației trebuie rezolvat complex, iar la baza dezvoltării țării trebuie să stea trei piloni: supremația legii, educația și infrastructura. 

Tematic

Pavel Filip face declarații uluitoare despre cum se majorează salariile în Moldova
Guvernul de la Chișinău l-a rechemat din funcție pe Filip
Scene erotice și fierbinți cu Olga Buzova și Filip Kirkorov: Au un proiect comun
Tagurile:
vor pleca, Pavel Filip, moldoveni, Moldova
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei