00:58 15 Decembrie 2018
În direct
  • EUR19.65
  • USD17.27
  • RUB0.26
  • RON4.22
  • UAH0.62
prostitutie

Ce vor păți bărbații din Moldova care vor apela la serviciile prostituatelor

© AP Photo / Franka Bruns
Societate
Sa primesc un link scurt
665 0 0

Persoanele care se vor bucura de serviciile prestate de prostituate nu vor rămâne fără atenția statului.

CHIȘINĂU, 2 iunie  — Sputnik. Practicarea prostituției va fi amendată crunt, iar cei care vor beneficia de aceste servicii vor rămâne fără bugetul familiei și vor mai fi nevoiți să muncească în folosul comunității. 

Potrivit unei inițiative a Ministerului Justiției, practicarea prostituţiei, inclusiv prin intermediul tehnologiilor informaţionale sau comunicaţiilor electronice, se va sancționa de la 1800 de lei la 2400 de lei. Prostituatele ar mai putea fi puse să muncească în folosul comunității de la 40 la 60 de ore.

Și persoanele care se vor bucura de serviciile prestate de prostituate nu vor rămâne fără atenția statului. Beneficiarii de aceste servicii vor fi amendate de la 1200 de lei la 1800 de lei. Dacă nu vor avea bani să plătească amenda, aceste persoane vor trebui să lucreze în folosul statului de la 20 la 40 de ore.

Inițiativa ministerului se referă și la persoanele care sunt impuse contrar voinței să presteze servicii sexuale. Acești cetățeni vor fi absolviți de pedeapsa contravențională. 

Tematic

Scandal la Chişinău: Prostituate, demnitari, restaurante de lux şi nume sonore
Cum au juns moldovencele să se prostitueze în Turcia: "Afacere" pe picior mare
Tagurile:
proxeneti, trafic de carne vie, barbati, prostituate, amenzi
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei