06:23 14 Decembrie 2018
În direct
  • EUR19.65
  • USD17.27
  • RUB0.26
  • RON4.22
  • UAH0.62
Parlamentul Republicii Moldova

Șoc în Parlamentul de la Chișinău: O deputată și-a făcut un tatuaj. Iată unde

© Sputnik / Miroslav Rotari
Societate
Sa primesc un link scurt
247510

Un deputat din Parlamentul de la Chișinău, care s-a remarcat și anterior cu ieșirile sale extravagante, și-a șocat colegii cu un tatuaj pe mână.

CHIȘINĂU, 3 iunie – Sputnik. Liberala Alina Zotea-Durnea și-a schimbat nu doar numele, dar și look-ul. Deputatul PL a apărut pe 20 aprilie, în Parlament, cu un tatuaj pe mână. 

Liberala și-a etalat tatuajul făcut pe brațul stâng la încheietura mâinii în timpul dezbaterilor în forul legislativ. 

Regulamentul Parlamentului nu spune nimic despre dress-code-ul pe care trebuie să îl respecte un deputat. Cert este că deputatul liberal pare să nu aibă inhibiții și complexe, mai ales că înainte de a intra în Parlament a mai apărut în diferite ipostaze dezgolite în calitate de model și cântăreață. De exemplu, deputatul PL a pozat în costum de baie, slipi sau cu bustul aproape gol. Toate aceste imagini, în care liberala este îmbrăcată destul de sumar, pot fi ușor găsite în internet.

Zotea-Durnea s-a mai remarcat în Parlament printr-un decolteu amețitor cu care a apărut în fața unor oficiali europeni. La discuția cu secretarul general al Consiliului Europei, Thorbjorn Jagland, aflat într-o vizită în Republica Moldova, Zotea a venit cu o rochie chimono de culoare negru-alb cu un decolteu adânc și provocator. 

Regulamentul Parlamentului, dar și Legea cu privire la statutul deputatului nu prevede expres cum trebuie să fie îmbrăcat un deputat în Republica Moldova. Legea prevede doar că: ” Deputatul este obligat să respecte cu stricteţe Constituţia, legile, normele etice şi morale”.

Alina Zotea, cu blană de mii de euro? Iată cum au fotografiat-o internauții>>>

Codul bunelor maniere spune însă că, ”felul în care vă îmbrăcați exprimă atitudinea pe care o aveți față de relația cu cei din jur. Dacă aveți o atitudine decentă, trebuie să optați pentru o ținută decentă”.


Tematic

Pavel Filip a vorbit pe șleau în Parlament: oamenii vor pleca din Moldova
Deputații se gândesc la bătrânii singuri. Ce se discută în Parlament
Candu a pus o întrebare în Parlament la care nimeni nu a putut să răspundă
Tagurile:
deputată, tatuaj, parlament
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei