06:17 14 Decembrie 2018
În direct
  • EUR19.65
  • USD17.27
  • RUB0.26
  • RON4.22
  • UAH0.62
Prostituate

Proxenetă care furniza prostituate în Turcia, reținută în Moldova - Video

© AFP 2018 / REMY GABALDA
Societate
Sa primesc un link scurt
75910

O tânără de 23 de ani din Moldova racola fete prin intermediul rețelelor de socializare, iar ulterior le însoțea în Turcia pentru ca acestea să se prostituieze.

CHIȘINĂU, 7 iun — Sputnik. Polițiștii de Frontieră și procurorii au reușit să identifice și să rețină o tânără din Moldova bănuită de proxenetism. Fata a fost reținută în timp ce însoțea o nouă victimă pe care a reușit să o racoleze pe rețelele de socializare. Potrivit ofițerilor de investigații, tânăra ar fi acționat după un plan bine pus la punct.

Proxeneta identifica tinere pe rețelele de socializare și le îndemna să practice prostituția în orașul Istanbul, Turcia, asigurându-le că activitatea lor va fi bine plătită. În data de 18 mai, pe Aeroportul Internațional Chișinău, individa a fost filată de oamenii legii. Aceasta a reușit să identifice o victimă, cu care urma să ajungă în Turcia.

Ambele s-au înregistrat la cursa Chișinău-Istanbul și, doar după trecerea formalităților de control de la frontieră, echipa de anchetă a acționat și tânăra bănuită de proxenetism a fost reținută.

În cadrul audierilor, fața de 23 de ani și-a recunoscut vina. Mai mult decât atât, aceasta a povestit în detaliu care era planul său. Ea este locuitoare a satului Tudora, raionul Ștefan Vodă și are doi copii minori.

Angajații Poliției de Frontieră continuă să întreprindă acțiuni pentru a identifica și alte victime ale traficului de ființe umane, dar și pentru a idnetifica posibililii complici ai infracțiunii.

Dacă va fi găsită vinovată, tânăra riscă până la șapte ani de închisoare.

 

Tematic

Un proxenet român recruta moldovence pentru a se prostitua în Spania
Proxenet care furniza prostituate de lux, reţinut în Moldova
Tagurile:
reinuta, proxeneta, prostituate, Turcia, Moldova, Poliția de Frontieră
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei