01:54 21 Iunie 2019
În direct
  • EUR20.59
  • USD18.21
  • RUB0.29
  • RON4.35
  • UAH0.69
Fotografie simbol: Polițiști germani

Moldoveancă minoră, violată și ucisă în Germania de imigranți: Detalii șocante - Video

© AFP 2019 / dpa / Federico Gambarini
Societate
Sa primesc un link scurt
1696173

O minoră din Moldova a fost mutilată în Germania de doi imigranți - Detalii cutremurătoare.

CHIȘINĂU, 9 iun — Sputnik. O minoră de 14 ani originară din Republica Moldova a fost mutilată și omorâtă cu cruzime în orașul Wiesbaden, Germania, scrie germania.one. Corpul neînsuflețit al Suzannei a fost găsit în data de 7 iunie. Minora a dispărut în data de 22 mai. Familia a început să o caute, iar ulterior a alertat poliția. După zile întregi de căutări disperate, fata a fost găsită fără suflare într-o râpă din apropierea orașului Wiesbaden.

Aceasta a fost violată de mai multe ori după care a fost asfixiată cu o frânghie care a fost găsită alături de victimă. Fata locuia în orașul Mainz, Germania. Toată familia acesteia s-a mutat cu traiul în Germania în luna februarie. Suzanna își făcea studiile într-o școală din localitate.

Poliția orașului Wiesbaden a declarat că de moartea minorei sunt suspectați doi imigranți. Este vorba de Ali Bashars și un cetățean turc. Ali Bashars este originar din Irak și are 20 de ani. Individul a reușit să părăsească Germania în data de 2 iunie. Acesta a zburat către Instambul împreună cu părinții și cei 5 frați ai săi.

Al doilea suspect, cetățeanul turc, are 35 de ani. Cei doi au întrat în vizorul poliției după ce Ali i-ar fi povestit despre acest caz unui prieten de 13 ani care locuia în același cămin pentru emigranți ca și el. Ulterior, minorul a povestit totul poliției.

Ali Bashar are antecedente penale în Germania. Acesta a mai fost cercetat penal pentru huliganism și atacuri asupra unui polițist. În luna martie, el a devenit principalul suspect într-un dosar de viol al unei fetițe de 11 ani. Ancheta în acel caz continuă.

Tematic

O bestie a tăbărât peste o minoră de 13 ani, dar a intervenit ceva
A dispărut o minoră de 16 ani: Poliția solicită implicarea cetățenilor - FOTO
(VIDEO) Cuplu pervers de la Orhei: Sex în trei cu o minoră
Tagurile:
ucisa, moldoveanca, emigranti, minora, video, Germania, Germania


Știrile Zilei