10:03 17 Ianuarie 2019
În direct
  • EUR19.54
  • USD17.17
  • RUB0.26
  • RON4.17
  • UAH0.61
Canabis Sativa, Cânepă Industrială

Ingenios: Iată unde a plantat un moldovean canabis

© Photo: wikipedia.org
Societate
Sa primesc un link scurt
196 0 0

Polițiștii au descoperit o plantație de canabis în grădina unui locuitor al Capitalei.

CHIȘINĂU, 14 iun — Sputnik. Un bărbat din Capitală și-a plantat canabis în propria grădină. Acesta are 48 de ani și a mai fost anterior judecat pentru diverse infracțiuni. În cadrul operațiunii speciale "MAC 2018", ofițerii de investigație al Inspectoratului de Poliție Râșcani au identificat plantația de canabis în grădina individului. 

Конопля, выращенная в частном дворе, cânepă, canabis, narcotice
© Sputnik / Алексей Никольский

Plantele au fost zmulse, ridicate, sigilate și expediate la laboratorul criminalistic pentru efectuarea expertizelor. În funcție de rezultate, bărbatul riscă să fie cercetat penal și sancționat cu amendă de până la 20 000 de lei sau cu muncă neremunerată în folosul comunității până la 100 de ore.

Operațiunea "Mac-2018" a fost inițiată cu scopul de a combate traficul ilicit de droguri de origine vegetală, de depistare și nimicire a plantelor cu conținut narcotic, precum și identificarea persoanelor care le cultivă ilegal. Poliția Capitalei va întreprinde toate acțiunile legale de a identifica toate persoanele care cultivă ilegal plante halucilogene. La fel, cetățenii sunt rugați să infomeze serviciul unic 112, atunci când dețin informații despre cultivarea plantelor cu conținut narcotic.

Tematic

"Recoltă" de mac şi canabis, adunată de poliţişti la Hânceşti
Au ratat un milion. Zece sere pline cu canabis, depistate în raionul Făleşti
Tagurile:
planta, unde, canabis, moldovean
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei