17:53 18 Octombrie 2018
În direct
  • EUR19.61
  • USD16.97
  • RUB0.26
  • RON4.20
  • UAH0.61
Zonă de frontieră

Polițiștii au rămas uimiți: Iată ce aduceau din Ucraina niște moldoveni - Foto

© Sputnik / Victor Ciobanu
Societate
Sa primesc un link scurt
66711

Trei cetățeni moldoveni au încercat să-i ducă de nas pe polițiștii de Frontieră de la Criva și Otaci.

CHIȘINĂU, 18 iun — Sputnik. Trei cetățeni moldoveni riscă amenzi usturătoare pentru că au adus ilegal în țară mărfuri de larg consum din Ucraina, în valoare de peste 200 de mii de lei. Potrivit oamenilor legii, cazurile au fost înregistrate în zona de frontieră la sfârșitul săptămânii trecute.

În primul caz, polițiștii de frontieră au somat să oprească două automobile de marca Volvo și Vaz, care se deplasau pe drumul din apropierea satului Criva, raionul Briceni.

Polițiștii de frontieră au depistat telefoane mobile, accesorii, electrocasnice, pesticide, produse alimentare și alte produse. Șoferii care se aflau la volanul automobilelor nu au putut prezenta acte de proveniență a mărfii.

În alt caz, un moldovean de 37 de ani, aflat la volanul autoturismului de marca Dacia a fost oprit pentru verificări, aflându-se în zona de frontieră Otaci. În portbagajul mașinii au fost depistate mărfuri de larg consum aduse în țară cu abateri de la legislație.

Șoferii s-au ales cu procese verbale de constatare, iar mărfurile care urmau a fi comercializate în țară au fost depozitate la sediul sectorului poliției de frontieră Criva și Otaci.

Cazurile sunt cercetate de către polițiștii de frontieră din Direcția Regională Nord în vederea stabilirii circumstanțelor și a altor persoane implicate.

Tematic

Poliţia de Frontieră a explicat unde au dispărut 300 de mii de cetăţeni moldoveni
Un nou tip de contrabandă: Polițiștii de frontieră nu au mai văzut așa ceva
Bucurie fără margini în familia unor polițiști de frontieră: Vezi ce s-a întâmplat
Tagurile:
iata ce aduceau, au ramas uimiti, masini, politisti, foto, moldoveni, Politia de Frontiera, Ucraina
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei