01:58 20 Octombrie 2018
În direct
  • EUR19.55
  • USD16.97
  • RUB0.26
  • RON4.19
  • UAH0.61
Microfon

Adolescentă fenomen: Iată cine este moldoveanca care se bucură de celebritate la 14 ani

© Flickr/ Tamaki Sono
Societate
Sa primesc un link scurt
220 0 0

Iuliana Beregoi a devenit idolul a sute de mii de tineri din Moldova, România, Rusia.

CHIȘINĂU, 21 iun — Sputnik. Are doar 14 ani, dar a reușit să facă câți alții artiști nu reușesc să facă într-o viață. Vorbim despre moldoveanca Iuliana Beregoi care la o vârstă foarte fragedă a devenit idolul a sute de mii de copii din Moldova, România și Rusia. Cântă, dansează, este actriță și are propriul ei canal pe YouTube, care este urmărit de peste 400.000 de tineri. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Adolescenta a început să posteze filmulețe pe YouTube acum doi ani, dintr-o joacă. I-a plăcut de mică să cânte. A participat la concursuri muzicale din Turcia și Rusia, iar visul ei este să cânte pe cele mai mari scene din lume.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

La aproape 14 ani, Iuliana Beregoi a devenit idolul unei întregi generații. Iuliana a declarat în mai multe interviuri că își împarte timpul între școală, repetiții, înregistrări și concerte. A lansat până acum șapte videoclipuri și s-a filmat în primul serial de acțiune pentru copii. Și filmulețele pe care le postează pe canalul de YouTube îi ocupă o bună parte din timp. Aceasta activitatea i-a adus cea mai mare popularitate.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deși muncește cât un om mare și își petrece anii copilăriei în lumina reflectoarelor, face ca totul să pară o joacă. Chiar dacă este mică și e la început de drum, Iuliana știe unde își dorește să ajungă. Să cânte pe marile scene internaționale, iar visele ei par să se îndeplinească unul câte unul.

 

Tematic

Ce spune un artist român despre Moscova, visul american și moldovenii din America
Scene fierbinți: O moldoveancă, în videoclipul unui cunoscut artist român
A decedat Mihail Derjavin, Artist al Poporului din Rusia
Tagurile:
Iuliana Beregoi, artist, 14 ani
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei