10:51 19 Octombrie 2018
În direct
  • EUR19.55
  • USD16.97
  • RUB0.26
  • RON4.19
  • UAH0.61
Pistol

Cine este băiatul care a fost împușcat mortal de un polițist la Hâncești

© Fotolia / bilderstoeckchen
Societate
Sa primesc un link scurt
595252

Jurnaliștii de la Sputnik Moldova au aflat detalii despre băiatul care a fost împușcat la o piscină de către șeful adjunct al poliției criminale din Hâncești.

CHIȘINĂU, 21 iun — Sputnik. Numele tânărul care a fost împușcat mortal la o piscină din orașul Hâncești este Dan Osipciuc. Acesta avea 20 de ani și era student la o universitate din orașul Chișinău. Potrivit poliției, tânărul nu avea antecedente penale. Persoane din anturajul băiatului spun că Dan era un băiat agreabil, învăța bine și nu era o persoană care să provoace conflicte. 

Amintim că un tânăr a fost împușcat mortal ieri noaptea de către șeful adjunct al poliției criminale al Inspectoratului de Poliție Hâncești. Omorul a avut loc în incinta unui centru de agrement din orașul Hâncești.

În acest caz, a fost inițiată o cauză penală pentru omor intenționat. Astfel, a fost reținut proprietarul centrului de agrement și polițistul implicat — șeful adjunct al poliției criminale din raion. Totodată, au fost audiați și martorii oculari.

Tematic

Tragedie la Hâncești: Un tânăr, împușcat mortal de șeful adjunct al poliției criminale
Un eveniment mai rar întâlnit în Moldova: Cazul din Buțeni, Hâncești
O vânzătoare din Hâncești a pus pe fugă un bărbat care a amenințat-o cu pistolul - Video
Tagurile:
băiat, împușcat, Hâncești, Hâncești
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei