08:52 18 Noiembrie 2018
În direct
  • EUR19.31
  • USD17.07
  • RUB0.26
  • RON4.14
  • UAH0.61
Luptătorii ”Fulger”

Percheziții cu mascați: Iată de ce a fost reținut un interpret din Moldova - Video

© Sputnik / Miroslav Rotari
Societate
Sa primesc un link scurt
331210

Membrii unui grup infracțional, din care face parte și un interpret, au fost reținut de oamenii legii.

HIȘINĂU, 9 iulie — Sputnik. Patru bărbați, printre care și un interpret rap din țara noastră, au fost reținuți pentru comercializarea drogurilor în cantități mari. Indivizii au între 20 și 50 de ani și sunt locuitori ai orașului Chișinău și raionul Călărași. 

Activitatea grupului infracțional a fost monitorizată timp de patru luni de oamenii legii. În urma investigațiilor, polițiștii au descoperit că indivizii vindeau în Capitală droguri de tip hașiș și marijuana. La fel, a fost infiltrat un agent de investigație sub acoperire, fiind efectuate achiziții de control și procurate droguri de la suspecți.

În zilele de 3-4 iulie, în urma acțiunilor de urmărire penală și măsurilor speciale de investigații, suspecții au fost reținuți în momentul comercializării drogurilor consumatorilor. În urma perchezițiilor efectuate la domiciliile suspecților Chișinău și raionul Călărași, polițiștii au depistat și ridicat peste 200 de grame de hașiș, un pistol pneumatic, 24 000 de lei, două aparate artizanale pentru consumul drogurilor, un cântar electronic la scară mică și un automobil al unui suspect.

Valoarea drogurilor ridicate se estimează la aproximativ 40 000 de lei. În acest caz a fost inițiată o cauză penală. Toate persoanele au fost reținute pentru 72 de ore. Dacă vor fi găsiți vinovați, indivizii riscă până la 15 ani de închisoare. Actualmente se întreprind acțiuni pentru identificarea altor persoane implicate în schema de comercializare a drogurilor.

Acțiunile s-au desfășurat cu sprijinul polițiștilor din cadrul Brigăzii cu Destinație Specială „Fulger".

 

 

 

Tematic

Percheziții de amploare, marca PCCOCS: Iată pe cine i-au vizitat procurorii
Percheziții la una din structurile MAI. Sunt și ofițerii de la ”Fulger” - FOTO
Tagurile:
perchezitii, interpret, fulger, Moldova
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei