11:22 13 Aprilie 2021
În direct
  • EUR21.32
  • USD17.90
  • RUB0.23
  • RON4.33
  • UAH0.64
Societate
Sa primesc un link scurt
32701

Doi cetățeni români au încercat să intre în Republica Moldova, însă mare le-a fost mirarea când polițiștii de frontieră din Moldova le-au explicat de ce nu pot să-și continue calea.

CHIȘINĂU, 11 iul — Sputnik. Marți, doi cetățeni români au încercat să intre în țara noastră prin punctele de trecere Leușeni și Lipcani aflându-se la volanul unor autovehicule care aveau numărul de identificare a caroseriei modificat.

În primul caz, înregistrat la punctul de trecere al frontierei Lipcani, este vorba despre un bărbat de 65 de ani, aflat la volanul unui camion cu semiremorcă, înmatriculat în România. În cadrul verificărilor polițiștii au observat că numărul șasiului înscris în certificatul de înmatriculare nu coincide cu cel montat pe semiremorcă.

Potrivit declarațiilor șoferului, acesta preluase semiremorca cu documente de la firma unde activează, fără ca să știe că nu are actele în regulă.

Un caz similar a fost înregistrat la Lipcani. Un șoferul de 57 de ani, aflat la volanului unui autovehicul de marca Ford, avea actele în neregulă, iar în cadrul audierilor a declarat că a procurat automobilul acum șapte ani, iar toate formalitățile de achiziționare au fost efectuate conform legii.

Până la elucidarea circumstanțelor și luarea unei decizii, mijloacele de transport au fost reținute la PTF Leușeni și SPF Lipcani.

Tematic

Polițiștii au rămas uimiți: Iată ce aduceau din Ucraina niște moldoveni - Foto
Incredibil: Polițiștii români, uimiți de ingeniozitatea unor moldoveni
Tagurile:
politistii de frontiera, uimit, Cetateni romani, foto, moldoveni, Leuseni, Lipcani

Știrile Zilei