16:41 19 Decembrie 2018
În direct
  • EUR19.72
  • USD17.31
  • RUB0.26
  • RON4.24
  • UAH0.62
Prostituate

După nuntă, soțul a obligat-o pe o moldoveancă să se prostitueze

© AFP 2018 / REMY GABALDA
Societate
Sa primesc un link scurt
598 0 0

Prostituție în familie, soțul pe post de proxenet, iar soția – prostituată, cine a întrerupt ”afacerea” și unde s-a întâmplat totul.

CHIȘINĂU, 12 iulie– Sputnik. A crezut că face o partidă bună, dar a ajuns pe mâna unui infractor. O moldoveancă, stabilită în Italia, a fost forțată să se prostitueze chiar de propriul soț. În fiecare seară, femeia era dusă de soț la o benzinărie din Agrate Brianza, un oraș din nordul Italiei, și obligată să se prostitueze

Soțul, un italian de 57 de ani, își urmărea soția de 39 de ani cu un binoclu. Imediat după acordarea ”serviciului”, bărbatul se apropia și lua banii încasați de femeie. 

Cazul a fost descoperit cu ceva timp în urmă de carabinierii din oraș. Aceștia au urmărit scena timp de câteva zile, după care au acționat. În urma unei percheziții în mașina bărbatului, polițiștii au găsit un binoclu, un telefon cu electroșoc, o imitație de armă și 230 de euro care tocmai fuseseră luați de la soția-prostituată. Acasă la bărbat carabinierii au găsit 5 grame de hașiș.

Oamenii legii l-au reținut pe italian pentru proxenetism și trafic de droguri.

Tematic

Detalii șocante despre femeia strangulată și aruncată la gunoi de fostul soț
Ce se va întâmpla cu copilul moldovencei model „Playboy”, ucisă de propriul soț
Tagurile:
prostituție, moldova, moldoveancă, italia
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei