08:20 20 Mai 2019
În direct
  • EUR20.03
  • USD17.94
  • RUB0.28
  • RON4.21
  • UAH0.68
Asfalt - poză simbol

Rușinos: Vezi cum sunt asfaltate drumurile „de calitate" în Moldova

© Sputnik / Павел Лисицын
Societate
Sa primesc un link scurt
258 0 0

Un moldovean a înregistrat un video despre calitatea „bună" drumurilor din țară.

CHIȘINĂU, 23 iul — Sputnik. Un bărbat din raionul Florești a deconspirat calitatea lucrărilor făcute în satul Vărvăreuca în cadrul programului guvernamental „Drumuri bune pentru Moldova".

Un internaut din raionul Florești şi-a făcut deja o impresie despre lucrările executate în grabă și de mântuială înainte de campania electorală. Nu este exclus faptul că majoritatea drumurilor sunt reparate la fel. Dacă este așa, atunci carosabil nu va rezista prea mult timp.

Potrivit bazei monitorizării live a procesului de reparaţii, la această oră, din 1355 de kilometri au fost reabilitați deja peste 318 kilometri sau peste 23 la sută din volumul total.

În localitatea Vărvăreuca, raionul Florești, în reparaţii se află un tronson de drum de 150 de metri, lucrările asupra căruia au demarat abia la 19 iulie curent şi încă nu au fost terminate oficial.

În imaginile video se vede stratul de bază care a fost aşternut după curăţare.

În satul Vărvăreuca, raionul Florești, va fi reparat un tronson de 700 de metri a unei străzi principale. Costul total al lucrărilor care se vor face în această localitate este de aproximativ două milioane de lei.

 

Tematic

Drumul din Vișniovca, Cantemir: Iată ce face mafia drumurilor cu banii noștri
În Moldova vor fi vândute și drumurile
Tagurile:
reparatie, video, drumuri, asfalt, Guvern, Floresti
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei