15:43 28 Ianuarie 2021
În direct
  • EUR21.03
  • USD17.36
  • RUB0.23
  • RON4.31
  • UAH0.62
Societate
Sa primesc un link scurt
191311

Două mașini au fost făcute zob după ce s-au ciocnit violent pe șoseaua Bălți - Glodeni.

CHIȘINĂU, 27 iul — Sputnik. Accident cumplit pe șoseaua Bălți-Glodeni în această dimineață. Potrivit datelor Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, o mașină de model Wolkswagen, în care se aflau 2 persoane, s-a ciocnit cu un alt automobil de model Toyota, în care se aflau 4 pasageri dintre care 2 copii. În urma impactului ambele mașini au fost făcute zob.

Pentru a scoate persoanele din interiorul mașinii de model Wolkswagen a fost nevoie de intervenția salvatorilor. În mașină au rămas blocați doi oameni. Este vorba de o femeie de 64 de ani și un bărbat de 67 de ani.

Angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au scos conducătorul și pasagera din față din mașina distrusă. Ei au fost transportați de urgență la spitalul din municipiul Bălți cu diverse traumatisme.

Pasagerii care se aflau în a doua mașină au suportat leziuni minore și nu au avut nevoie de ajutorul salvatorilor. Circumstanțele producerii accidentului rutier urmează a fi stabilite de oamenii legii. 

Conform datelor IGSU, în ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 28 de situații de risc.

Tematic

Accident îngrozitor pe șoseaua Chișinău-Orhei-Bălți: Sânge și victime pe asfalt
Tagurile:
fiare, șosea, Glodeni, Bălți, accident

Știrile Zilei